Video: Veggie Festival

 

Afgelopen weekend was het zover: het Veggie Festival! Op het NDSM-Werf in Amsterdam werd drie dagen lang plaatsgemaakt voor veganistische hapjes, biologische drankjes, een band en een silent disco. Benieuwd hoe het eruit zag, wat ik heb gegeten en wat ik er uiteindelijk van vond? Kijk dan snel de video!

In plaats van een volledig dagje mee, neem ik jullie in deze vlog slechts mee tijdens een deel van mijn dag. Het leek mij leuk om een impressie te geven van het festival zelf en te laten zien wat ik tijdens mijn bezoek allemaal eet.

Heb je zin in meer video's? Elke dinsdag komt er een nieuwe video online op ons Youtube kanaal, waarin we jullie een dagje meenemen, nieuwe producten proeven en nog veel meer. 

 ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

LeRose - Dinsdag 19 juni 2018 13:04
Wat leuk, ik ga het zo even kijken.
Natasja - Dinsdag 19 juni 2018 14:01
Super leuke video! Ook tof dat je alleen bent gegaan, lijkt mij inderdaad ook wel weer fijn om eens wat dingen alleen te ervaren. Ik zou het zeker leuk vinden om vaker dit soort video's te zien :) Dankjewel Daphne!
Amiekeeh - Dinsdag 19 juni 2018 14:59
Amiekeeh - Dinsdag 19 juni 2018 14:59
britneyangel - Dinsdag 19 juni 2018 18:27
leuke video!
Miss Minority - Dinsdag 19 juni 2018 21:18
Ziet er leuk uit! En wat ben jij leuk :)
Ivy Mae - Dinsdag 19 juni 2018 21:28
Super leuke video Daphne! Zo tof dat je gewoon alleen daarheen gaat. Ik durf zoiets op de een of andere manier niet, maar eigenlijk kan het echt makkelijk! Heel leuk dat je dat gewoon doet en jezelf verwent met van alles (:
Liefs!
Sterregoesforit - Dinsdag 19 juni 2018 21:37
Superleuk om je ervaring te horen :) En goed ook je eerlijke en spontane reacties overal op! Thanks! XX
Saarki - Dinsdag 19 juni 2018 22:41
Weeral een fijne video! Bedankt om dit met ons te delen!
Je bent echt zo'n fijne, frisse verschijning in je videootje :) :)
D - Donderdag 21 juni 2018 16:53
Ik had heel veel kraampjes verwacht, zoals op een markt, waarin je allemaal kleine (gratis) hapjes kunt proeven. Ik vind het best een kille sfeer geven, het komt misschien (idd.) door de grote hal die bijna niet gevuld is, ook niet met heel veel mensen. Ik had gehoopt dat je gewoon een entreekaartje zou moeten kopen en dan alle hapjes gratis zouden zijn en er veel meer gezelligheid zou hangen en veel meer promotie over hoe je veganistisch of vegetarisch kunt leven. Ik vind dit meer een beetje een promoten van hoe kun je vegetarisch eten maar zodat het er toch nog uitziet als vlees, zoals bv. bij de vegetarische hamburger. Nee, als veganist wil je toch ook gewoon niet dat iets als een vleesvervanger eruitziet of iig niet specifiek. Je leeft je eigen levensstijl. Voor een festival als dit is het juist leuk om de niet vegetariër idd. kennis te laten maken met een vegetarische hamburger en de mensen die al veganist zijn te trakteren op lekkere hapjes die je absoluut niet het idee geven dat je iets 'mist' in een leven zonder vlees eten en er (dus) ook niet uit hoeven te zien als vlees.