Video: A-merk versus ACTION

 

Leuk dat je weer kijkt naar onze wekelijkse video. In deze video testen Lotte en Daphne drie producten in twee varianten: A-merk en Action. We kozen voor: Pringles paprika en Party Chips paprika, Oreo koekjes en Duplex koekjes, Werther's Original en Savory Caramel. Lotte en Daphne onderzoeken of ze het verschil proeven en welke variant ze het meest lekker vinden. We zijn uiteraard benieuwd of jijzelf liever A-merk of ACTION koopt en eet. Waarom...?

Het verschil in prijzen

Pringles: 1,96 euro vs Party chips: 0,99 euro
Oreo: 1,29 vs Duplex: 0,59 euro
Werther's: 1,25 euro vs Savory Caramel: 0.97 euro

Meer video's van ons zien? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal en houd ook ons Instagram account in de gaten voor extra foto's en updates.

En jij: A-merk of ACTION?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Fiene - Dinsdag 10 april 2018 14:38
Goedkoop is duurkoop
aloe - Dinsdag 10 april 2018 15:08
soms zijn goedkopere versies zoeter, zouter. Maar niet altijd. Ik kies meestal toch niet de merken maar van de action toch ook niet, die vertrouw ik nooit zo. Meer iets er tussenin.
Miss Minority - Dinsdag 10 april 2018 15:14
Maakt me niet zoveel uit. Soms proef je echt verschil, maar zo niet dan gewoon het goedkope merk. Tenzij daar een hoop troep in zit ;)
Anonieme A - Dinsdag 10 april 2018 15:43
Eigenlijk heb ik net iets te vaak iets goedkoops bij de Action gekocht wat echt niet te pruimen was.. dus voor Action-voedsel zeg ik nee, tenzij het het A-merk Milka of Ice Tea is ;) Maar ik koop zeker wel andere eigen merken. Ah basic vind ik vaak ook prima of soms zelfs lekkerder dan de "A-merken" ;)
Ingrid - Dinsdag 10 april 2018 19:19
Liever a merk, duurder maar wel altijd lekkerder.
Anne - Woensdag 11 april 2018 10:17
Geen A merk ,meestal huismerk.
A merken zijn veels te duur voor mij !!
Ik heb geen keuze wat dat betreft.
vanAnaarB - Woensdag 11 april 2018 17:59
Leuk dat jullie zo'n video hebben gemaakt. Ik vind het alleen jammer dat de video vooral draaide om of jullie het A-merk eruit konden pikken en dat het geen smaakvergelijking was.
Ik koop trouwens zowel A- als huismerken.
Ik kan overigens niet tegen gluten en ben blij met de kokerchips van de Action, want daar zit geen tarwe in en in de Pringles wel :-).
Maya - Donderdag 12 april 2018 01:18
Ik miste ook de smaakvergelijking. Ik heb er zelf weinig aan of jullie kunnen raden welke het A-merk was. Er had wel meer gezegd mogen worden over de verschillen en of het uimaakt het uit welke je koopt,. xx
x - Donderdag 12 april 2018 14:09
Dat vind ik ook.
Ik vind het jammer dat er een wedstrijd gemaakt wordt van 'wat de echte is'. Alsof de echte beter is dan 'de neppe'. Het kan ook gewoon zijn dat je een andere variant nu eenmaal lekkerder vindt dan het origineel. Zo pas je een recept op internet vaak ook naar smaak aan.

Daarom is het oké om een wedstrijd te maken van 'wat is de echte', maar een toevoeging in de vorm van een smaakvergelijking zou wel helpend zijn. Dan kun je zelf bepalen; 'o, ik houd heel erg van zoute smaken, dus dan zou ik voor de kokerchips van de Action gaan', of 'ik verkies knapperigheid boven zachtheid, dus ga ik voor de Oreo-koekjes ipv Duplex'.

Maar het zijn wel leuke video's.

:)