Tussendoortjes van Laura 2

 

Ik ben geen grote eter en daarom ook geen liefhebber van enorme maaltijden. Ik eet overigens wel genoeg op een dag en dit komt doordat ik liever vaker eet en dan kleinere porties of bijvoorbeeld meer tussendoortjes. Met tussendoortjes kun je ook eindeloos varieren en dat vind ik ook wel belangrijk omdat ik op die manier ook mijn eetpatroon kan aanvullen. Op sommige dagen eet ik bijvoorbeeld veel fruit tussendoor en op andere dagen kies ik vaker voor een koekje, een stukje chocola of chips. Ook bak ik regelmatig iets lekkers voor tussendoor maar meestal is dit alweer snel op. In deze blog deel ik een aantal tussendoortjes maar ik eet natuurlijk niet maar één tussendoortje op een dag. Elke week is overigens anders.

In eerdere blogs van mij waarin ik mijn ontbijtlunchtussendoortjes en avondeten laat zien, kun je kijken naar de andere dingen die ik lekker vind en ook zijn er genoeg video's te bekijken waarin ik mijn eetpatroon laat zien. Als je twijfelt aan de hoeveelheden of hierover een reactie wil plaatsen, lees dan eerst eens deze blog.

tussendoortjes

Maandag
Het weekend hiervoor had mijn vriend in de keuken gestaan en heeft hij mini appeltaartjes gebakken. Heel lekker en ook makkelijk te maken in een bakvorm met kleine muffin vormpjes. Ik heb het gegeten als ochtend tussendoortje met een kopje thee. 

cake

♥ Dinsdag
Dinsdag middag was ik vrij en ben ik gaan lunchen met een vriendin bij de Yoghurt Barn. Als 'toetje' namen we frozen yoghurt. Ik vind dat heel lekker en had het al lang niet gegeten, dus het werd wel weer eens tijd. Een tijd geleden liep ik in de stad met een vriendin en hebben we heel lang gezocht naar een plek waar ze Frozen Yoghurt verkochten. Helaas hadden we het toen niet gevonden en dat is toch wel heel jammer als je er zoveel zin in hebt.  

frozen yoghurt

♥ Woensdag
Dinsdag avond heb ik lekkere kwarkbollen gebakken met honing en druiven. Het was een uitprobeerseltje omdat ik kwarkbollen wel lekker vind voor het ontbijt, maar dan het liefste wel een gezonde variant wilde maken. Dat is gelukt, ze waren erg lekker en het was heel simpel om ze te maken. In plaats van druiven kun je ook bijvoorbeeld frambozen of blauwe bessen gebruiken. Dat wil ik ook nog weleens proberen. 

kwarkbol

Donderdag
Als klein meisje was ik al gek op deze chips frietjes. Het heeft een subtiele aardappelsmaak en ze zijn lekker zout. Tijdens werk at ik 's middags een schaaltje van deze chips als tussendoortje. 

chips

♥ Vrijdag
Toen ik vrijdag van werk kwam, kwam ik er achter dat ik nog boodschappen moest halen dus dat ik later zou eten. Ik heb toen tijdens het koken nog even snel twee appeltjes geschild en als tussendoortje gegeten met wat kaneel. Deze combinatie doet me vaak denken aan vroeger. Mijn moeder maakte dit dan voor mijn zus en voor mij als we ziek waren. 

appel met kaneel

♥ Zaterdag
Zaterdag was ik bij een vriendin en heb ik haar geholpen met wat dingetjes en heb ik zelf ook gekeken naar een fijn verblijf in een leuke stad in Nederland. Ik ga binnenkort een weekendje weg met mijn vriend en we zijn nog op zoek naar een leuke plek. Mijn vriendin had heerlijke pecannoten broodjes gehaald en thee gemaakt met gember en citroen. 

tussendoortje

♥ Zondag
Zondagavond had ik een heerlijk avondje in bed gepland met een leuke film. Mijn vriend houdt niet van popcorn dus ik had een bak alleen voor mijzelf gemaakt. Ik vind een mix van zoute en zoete popcorn het lekkerste dus die heb ik nu ook zelf gemaakt.

popcorn

handtekening

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Aine - Donderdag 26 januari 2017 13:36
Hey Laura ik zou heel graag het recept willen van de kwarkbollen ;)
.M. - Donderdag 26 januari 2017 13:56
Ik ook!
Hyomin - Donderdag 26 januari 2017 14:58
wil je dat recept delen van de kwarkbollen? zien er zo lekker uit
Laura - Proud2bme - Donderdag 26 januari 2017 15:10
Wat leuk dat jullie de kwarkbollen ook zelf willen maken. Eerder kwam er al een blog online met 5 lekkere kwarkbol recepten, je kunt er eindeloos mee varieren en er dus ook druifjes doorheen doen.

https://www.proud2bme.nl/Proud2Cook/5_lekkere_kwarkbol_recepten
Aine - Donderdag 26 januari 2017 15:12
Dank je Laura, ik hou zelf ook enorm van kwarkbollen als broodvariatie of tussendoortje. Helemaal leuk om zelf te maken ;)
joya - Donderdag 26 januari 2017 17:22
Ah thanks voor het recept! K houd niet van rozijnen maar kwarkbol is heerlijk! En frozen yoghurt inderdaad ook zalig! Leuke blog van je lara!
joya - Donderdag 26 januari 2017 17:22
Laura uiteraard haha automatische spellingcontrole. ...
Ingrid - Donderdag 26 januari 2017 17:52
Leuk die mini appeltaartjes zeg!
Jelle - Donderdag 26 januari 2017 17:55
Oeh, lekker die kwarkbollenšŸ˜‹
Black Tiger - Donderdag 26 januari 2017 18:20
lekker allemaal!
Bij de Ikea verkopen ze frozen yoghurt! Bij die in Haarlem in ieder geval. Naast het ijsautomaat beneden, dus niet in jet restaurant. x
RosieV - Donderdag 26 januari 2017 18:40
Hey Laura, die chipjes vind ik ook heel lekker. Chill is yoghurt barn he?
E. - Vrijdag 27 januari 2017 04:53
Wat een lekkere dingen allemaal! : )
Die kwarkbollen zien er inderdaad heerlijk uit!
Leuk dat je vriend ook van bakken houdt .