Tony's Chocolonely en Milka

 

Tony's Chocolonely heeft weer drie heerlijke limited edition chocolade repen. Wacht niet te lang met het kopen van de repen, want ze zijn snel uitverkocht. Gelukkig wordt de meest populaire limited edition opgenomen aan Tony's chocolade familie en dus kunnen we daar nog heel wat langer van genieten. De tijdelijk smaakjes klinken trouwens echt best bijzonder en lekker. Ik kijk ernaar uit om ze te proeven. Helaas heb ik zel zelf nog niet in de winkel gespot, maar wellicht komt dat omdat ze ook enkel verkrijgbaar zijn bij de Wereldwinkel, Waar, Marqt, Landmarkt en kadoshops.

tony's chocolonely

Melk & kokos & amandel & kaneel
Deze reep zit bomvol kokos uit Vietnam, amandelstukjes uit Uzbekistan en kruidige kaneel uit Sri Lanka. Dat klinkt wel echt heel erg goed. Ik houd van kokos en ben dol op kaneel, dus deze eet ik graag eens!

Melk & koek & chilipeper
Peper in je reep? Jazeker! De chilipeper komt rechtstreeks bij boeren in Ghana vandaan, waar ook een groot gedeelte van de cacao in de repen vandaan komt. Dit in combinatie met stukjes knapperige kandijkoek en melkchocolade schijnt erg goed te smaken. Ik word niet direct enthousiast, maar wel nieuwsgierig!

Puur & meringue & kers
En wat denk je van de combinatie zoete meringue met zure kers en pure chocolade? De meringue is bovendien gemaakt met vrije uitloop eieren. Fijn voor de kippetjes dus! Het klinkt als een hele spannende reep!

tony's chocolonely

Ook Milka kwam ruim een maandje geleden met twee limited edition repen: Milka Confetti en Milka Bubbly. Inmiddels zag ik op het forum van Proud dat er ook al een Milka bubbly caramel variant bestaat. Ik had de twee repen meegenomen toen ik op vakantie ging naar Curacao. Daar heb ik ze dan ook voor jullie getest. En als ik die beelden zo terugkijk, dan wil verlang ik naar de zomer, want jeetje wat een vies weer is het hier nu in Holland!

Wil je meer weten over limited edition repen van Milka, bekijk dan onderstaande video.

Welke chocolade wil jij weleens proberen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Raisa - Dinsdag 15 oktober 2013 19:15
Hahaha ik dacht te lezen bij 'Peper in je reep?' een andere letter voor die laatste p
hahaha!
Haremaje - Dinsdag 15 oktober 2013 19:18
Jammie!
Vera - Dinsdag 15 oktober 2013 19:18
Oelala, beide!
Laura - Dinsdag 15 oktober 2013 19:28
Aah, super! :-)
Astrid - Dinsdag 15 oktober 2013 19:52
Ik hou van kokos, kaneel en amandel. Die moet ik dus zeker gaan proberen, hahah.
Filou - Dinsdag 15 oktober 2013 19:56
Oh, de confetti! Ik ben daar ook verzot op :)
Doet me denken aan 't vroegere Disney Chocolade
-- - Dinsdag 15 oktober 2013 19:57
De bubbly heb ik vandaag gekocht! 3 repen voor 1,79 bij de Kruidvat.Ze hadden hem ook met witte chocolade, maar die leek me wat te zoet.
Rachel - Dinsdag 15 oktober 2013 20:48
Die Tony Chocolonely met kers en meringue is echt ontzettend lekker, die kersen zijn zuur en dat maakt het echt een goede combinatie!
Toch had ik graag die met chili peper geprobeerd, schijnbaar drinken mensen dat ook in hun chocolademelk.
AnaMan - Dinsdag 15 oktober 2013 20:53
Had je leuke filmpje al gezien, en vind beide heerlijk van Milka.
Al die smaken van Tony klinken me niet lekker, en het is ook veel te duur voor mij.
m - Woensdag 16 oktober 2013 10:12
Chocolademelk met bubbels, mm, ook erg lekker, haha
believe - Woensdag 16 oktober 2013 17:30
tony's chocolony is zoo lekker. Ik eet altijd gewoon puur, dat vind altijd lekkerder dan met allemaal dingen erdoorheen ;D
B - Woensdag 16 oktober 2013 23:55
Ik hou van die chocola! ♥♥
@Raisa - Donderdag 17 oktober 2013 11:14
Dat dacht ik ook te lezen haha!
GLM1993 - Donderdag 17 oktober 2013 19:04
Die met kokos, kaneel en amandel moet ik nog steeds proberen.
Alleen jammer dat 'ie niet in de AlbertHeijn verkrijgbaar is, moet ik eerst naar de wereldwinkel fietsen... Ach ja, dat heb ik er wel voor over =P
EB91 - Donderdag 17 oktober 2013 19:43
Ik eet nooit iets uit een limited edition, want stel dat ik het heel lekker vind dan moet ik het daarna missen. Wat ik nog nooit heb gehad zal ik ook niet zo missen als het er niet meer is. Ik ben daar dus 1x mee de fout in gegaan met puddinkjes van de maand (toffee met caramelsaus), en besloot er toen meteen maar zoveel van te eten dat ik ze niet meer lekker zou vinden. Helaas lukte het niet om er flauw van te worden :P
Wat chocolade betreft zweer ik tegenwoordig bij rittersport, melkchocolade met hazelnoot. Als ik daar aan begin moet de hele reep ook meteen op.
Coco - Vrijdag 18 oktober 2013 15:40
Die met kokos is echt heeeeel erg lekker! Zeker het proberen waard. Maar pas op: verslavingsgevaar. Ik moet opbiechten dat ik die reep in twee dagen helemaal op heb gegeten :S Ik ga 'm voor de zekerheid maar niet meer kopen dus, maar ik heb er wel van genoten. Enjoy.
Lot1995 - Zaterdag 19 oktober 2013 13:18
jmmr dat er geen limited edition is in het wit van tony's, de vorige keer kon ik ze nergens vinden:(