Q&A: lichaamsacceptatie, sporten en eetstoornisherstel

 

Het Q&A gedeelte van m'n vorige dagje mee-eten beviel me goed. Dus na toch best wel weer een tijdje, staat er vandaag weer en ouderwetse Q&A-video klaar, waarin ik een aantal vragen beantwoord die gesteld zijn via de vraagsticker op ons Instagram-account. Ga lekker zitten en luister mee naar mijn gedachten en ervaringen over lichaamsaccepatie, sporten in herstel, favoriete gerechten en meer. Meepraten? Laat gerust een reactie achter! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.

Liefs,
Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

patroklos - Dinsdag 2 mei 2023 15:03
lieve Irene,

wat vind ik jou toch een topper hoe je zo met ons kletst. Dit mag echt vaker. Dank ook voor het beantwoorden van mijn vraag. En prachtig wat je zegt over een feestdag op het strand in de zomer! Zo kan ik dat ook echt zien.

Praten op een bleghdag is ook echt fijn, al vind ik het wel belangrijk echt te letten op wie ik bel, want sommige mensen zijn dan soms niet helpend.

Irene, ga je ook weer skateboarden straks of even lekker met de band te hort op? Hoe gaat het met je yoga?
Cindy - Dinsdag 2 mei 2023 15:12
Ik vind het ook een helpende en eerlijke video weer bedankt!x
britneyangel - Dinsdag 2 mei 2023 19:56
ik vond het ook intressant en fijn wat je vertelde, er waren ook goeie vragen!
Lampj - Woensdag 3 mei 2023 12:26
Wat een heerlijk fijne video weer Irene! (:
Mir - Zaterdag 13 mei 2023 22:37
Fijne upload Irene;)
Ik zie graag vaker van deze Q&A's!
Echt wel interessant en leuk te zien:)
Doralie - Donderdag 18 mei 2023 17:16
♥