Q&A: borrelend het nieuwe jaar in

 

De laatste video van het jaar! En ook in deze video zitten we, net als vorige week, weer aan een prachtig versierde tafel. Dit keer met borrelhapjes en een glaasje wijn én een stapel vragen waar jullie nog een antwoord op wilden. Vragen over alcohol, of een borrelplank ook avondeten kan zijn en hoe voorkom je overeten eigenlijk? Ga er lekker voor zitten: als je er even doorheen zit, als je behoefte hebt aan wat gezelligheid. Want ook tijdens de feestdagen zijn wij er voor je. Met deze video, maar ook ben je - zoals elke dag - welkom op het forum en in de chats.

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Elke dinsdag komt er een nieuwe video online. Van vlogs tot Q&A's en onze Proud Podcast, die vind je ook op Spotify!

Heel veel liefs en knuffels voor jou. Bedankt voor je openheid, je grapjes, je vertrouwen en je lieve woorden. We hopen dat 2022 een mooi jaar voor je zal worden, vol fijne momenten en boordevol herinneringen waar je met een goed gevoel op terug zal kijken. Hoe dan ook, wij zijn er voor je. In je pieken en in je dalen. Ook in 2022. ♥

Team Proud2Bme


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

E - Dinsdag 28 december 2021 13:30
Wat een fijne video!! Dankjulliewel daarvoor.

Ik vind borrelplanken ook echt ingewikkeld en probeer dan inderdaad niet teveel bezig te zijn met het eten.

Over wat jullie zeiden over het voorkomen van overeten en daar een beetje "spieken" vind ik een mooie tip, ik doe dat ook wel. Maar ook een lastige. Afgelopen kerst zat ik met mijn familie waarbij bijna iedereen overgewicht heeft en eigenlijk iedereen zei dat ze echt overvol de deur uit gingen. Dus dan durf ik daar echt echt niet naar de kijken. Dus voor mij verschilt dat ook per persoon/personen. Bij mijn vriendinnen durf ik dat meer. Herkennen jullie dit eigenlijk ook?