De lunchpauze: aan de kersttafel

 

Van beladen boterhammen tot eenzame kerstdagen. Al eerder kon je met ons aan tafel schuiven om samen te lunchen of een ander moment gezellig door te komen. Ook vandaag staat er weer een extra lange video voor je klaar. Neem plaats aan onze versierde kersttafel met Irene en Lonneke, twee zelfbenoemde 'medium' kerstfans, met warme chocolademerk en feeststol. We praten over de feestdagen, over de winter en we maken mooie en minder mooie gelukskoekjes open. 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Elke dinsdag komt er een nieuwe video online. Van vlogs tot Q&A's en onze Proud Podcast!

Eet smakelijk en fijne feestdagen!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Odette - Dinsdag 21 december 2021 16:46
Gezellige video!
Patroklos - Dinsdag 21 december 2021 17:29
Gaaf weer dit! Maar hoe was het voor jullie om het zo met z'n tweeën te doen, zonder Lisanne en Daphne en Phoi?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 22 december 2021 11:40
Hee Patro,

We maken wel vaker video's met z'n tweetjes! Eigenlijk zijn alle lunchpauze-video's tot dusver zo ingericht en zo was deze ook gepland. Ik vind het hartstikke leuk om met Lonneke aan tafel te zitten en andersom, mag ik zeggen, is dat ook zo. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we het ook heel gezellig vinden om met Daphne, Lisanne en Phoi Cai aan tafel te zitten! :-)

Liefs!
Patro - Donderdag 23 december 2021 14:02
snap ik hoor, maar kon zijn dat je bijv. Daphne wat extra miste omdat vorig jaar jullie wel met meer zaten voor de kerstvideo/of in het verleden. Wat eten jullie trouwens qua hh bij een lunch?