Proudproeft: Chocolade Tranen

 

Het is dinsdag, dus tijd voor een nieuwe video! Afgelopen week liepen we weer wat nieuwe producten tegen het lijf; Mars Brownie en Twix Speculoos. Beiden limited edition en alleen dit najaar verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn. Wij waren erg benieuwd en probeerden deze nieuwe combinaties voor jullie uit. Het chocolademomentje gaf ons gelijk de gelegenheid om nog wat persoonlijke vragen aan elkaar te stellen. 

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild? En waar ben je eigenlijk heel dankbaar voor? Vragen die je misschien niet zo snel aan elkaar stelt, maar waar we soms best even bij stil mogen staan. Deze week dus geen standaard proefvideo, maar een waardevol theekransje waar we jou ook bij willen uitnodigen. Wil je meer zien? Van zowel proeven als praten? Kijk dan op ons Youtube kanaal

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Manu - Dinsdag 30 oktober 2018 13:19
Leuk gedaan op deze manier!

(in de tags staat trouwens 'proud3bme')
Laura - Dinsdag 30 oktober 2018 13:46
Leuke combinatie! Proeven & Gevoels ... iets wat vaak veraf ligt bij een eetstoornis. Fijne video :)
Marianne - Dinsdag 30 oktober 2018 14:42
snoepgoed, altijd goed ;) nou ja, de meeste keren (en eigenlijk voor mij niet goed ;) ) .Ik ga dit in ieder geval niet kopen. (maar ze klinken wel erg lekker).

Tsja, en huilen.... ik weet niet meer wanneer het voor het laatst was.
Meestal ben ik sneller prikkelbaar als mijn hormonen van slag zijn maar het kan ook als er teveel spanning is geweest, als ik teveel onder druk heb gestaan.

Ik ben mijn partner heel erg dankbaar. We zijn nu 8 jaar samen. Hij heeft mijn dingen geleerd in de omgang met anderen, hij heeft me andere inzichten gegeven in het leven, hij steunt me door dik en dun.... Door hem durf ik eigenlijk echt te leven.
Viefke - Dinsdag 30 oktober 2018 22:40
Hele mooie en fijne video!! Ik herken me heel erg in de dankbaarheid van Daphne. Zelf anderhalve week geleden terug gekomen uit Zuid-Afrika met precies hetzelfde gevoel. Dankbaar dat ik hier dingen wel kan enz. waar mensen daar hard voor vechten iedere dag. Dit heeft ook een hele positieve bijdrage geleverd aan mijn eigen herstelšŸ’ŖšŸ¼

Daarnaast is huilen op z'n tijd zooo fijn!!šŸ˜„
M - Dinsdag 30 oktober 2018 23:54
Toffe video, dames! Juist ook door de extra diepgang. Veel dank!