Lunchen met Phoi Cai 7

 

Nu het zo vaak lekker weer is, merk ik dat ik vaker zin heb om net wat meer moeite te doen voor een lekkere lunch. Vooral nu het zomervakantie is, maken we er meerdere dagen per week een feestje van. Ik wissel met alle liefde mijn boterhammen af met een lekkere pannenkoek of leftover wraps. Graag deel ik met je wat ik vorige week heb gegeten als lunch!

collage

♥ Maandag
De dag hiervoor aten we wraps met vriendinnen. Zoals altijd had ik weer te veel gemaakt, waardoor we er vandaag van konden snoepen als lunch. Naast de wraps hadden we nog wat tortillachips voor bij de guacamole. Ik moet zeggen dat zulke gerechten vaak de dag erna nog lekkerder zijn!

maandag

♥ Dinsdag
Geen feestje vandaag. Ik moest op tijd eten omdat ik moest werken. Boterhammen met worst en chocopasta. Degene met chocopasta smaakte zo goed dat ik hierna nog eentje had gepakt. Ben jij team zoet of team hartig?

dinsdag

♥ Woensdag
Deze ochtend deden we boodschappen en besloot ik voor mezelf een lekkere lunch mee te nemen. Dit werd een kaascroissantje en een broodje met gerookte zalm. 

woensdag

♥ Donderdag
Yes, restjes gerookte zalm van gisteren! Vandaag ook weer met een stukje stokbrood, maar dan ernaast. Op een warme dag vind ik een salade toch iets lekkerder.

donderdag

♥ Vrijdag
Ook vandaag werd het een salade als lunch. Simpel en fris. Perfect voor een warme dag.

vrijdag

♥ Zaterdag
Wat een drukke dag was het. Ik merk dat we vaak op klusdagen kiezen voor een 'vette hap'. We hadden ook echt trek. Vandaag haalden we frietjes af. Mijn favoriet blijft een frietje speciaal!

zaterdag

♥ Zondag
Een dagje op pad met mijn schoonouders en het gezin. Na een stevige wandeling lunchen we bij een pannenkoekenhuis. Dit keer koos ik voor een pannenkoek met brie, vijgen en honing. En, ben jij dit keer team zoet of hartig?

zondag


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Floor - Zaterdag 15 augustus 2020 19:48
Heel leuk om te zien!
1) team hartig (met name kaas)
2) team zoet (krenten), maar ook wel team hartig (kaas)
:-)
x - Zaterdag 15 augustus 2020 21:53
team zoet en team hartig haha alles door elkaar
AnneSimons - Zaterdag 15 augustus 2020 23:31
Oeee ziet er lekker uit.

Wil wel n keer samen lunchen hihi Xd

Haha nee enjoy je lunches :)
♥
A. - Zondag 16 augustus 2020 08:18
Ik ben een combinatie : zoet met iets van zout/hartig combineren vind ik vaak lekkerder dan alleen zoet.
O ik vind het zo moeilijk om te eten wanneer het zo heet is, ik voel mij helemaal niet goed met warm weer laat staan een hittegolf ;en iets extra maken dat vind ik dan wel knap šŸ™‚

Anoniem - Zondag 16 augustus 2020 08:36
team zoet !!!


Daan16 - Zondag 16 augustus 2020 11:01
op brood eet ik graag hartig en dan door t tosti apparaat.

wat pannekoeken betreft ben ik een speciale want ik eet het door elkaa dus dan vaak een pannekoek met spek of kipiflet (uit een bakje zoals je ook op brood zou doen) en dan kaas en dan stroop en poedersuiker...
Emily - Zondag 16 augustus 2020 12:15
Team zoet op beide vlakken šŸ˜…

Dianne - Zondag 16 augustus 2020 12:24
Leuk om te zien Phoicai! Lekker varierend en het ziet er allemaal super lekker uit! Kan ik weer inspiratie uit ophalen, gelijk zin in wraps en in zalm haha..
met pannekoeken kies ik heeel vaak kaas & ananas! Zo lekker vind ik dat in een restaurant.
Dankjewel voor het delen x
BeautifulToMe - Zondag 16 augustus 2020 13:47
Ziet er super lekker uit! Mooie foto's ook :) ik ga hier zeker inspiratie van krijgen.
britneyangel - Zondag 16 augustus 2020 17:09
ik hou van zoet op een pannenkoek en op brood
exy - Maandag 17 augustus 2020 13:43
team zoet!