Lunchen met Phoi Cai 5

 

Lunchtijd is absoluut mijn favoriete eetmoment van de dag. Ik kan er makkelijk mee variëren zonder dat ik te lang bezig ben met het voorbereiden. Een soepje, tosti of een boterham kan voor mij al voldoende zijn. Het is maar net wat je er zelf van maakt en ik probeer nooit dezelfde lunches twee dagen achter elkaar te eten. Zo blijft het elke keer weer een feestje!

Onthoud dat dit enkel míjn manier van lunchen is. Ik zeg hiermee niet dat dit de juiste manier van eten is. Dit is waar ik me prettig bij voel en waar ik samen met mijn gezin van geniet. Het staat je vrij om je door mijn lunches te laten inspireren, maar ook om het totaal anders te doen. Wil je meer lezen over wat normaal eten is? Lees dan deze blog: Wat is normaal eten?

lunchen

♥ Maandag
Na een intensief zwemochtendje koos ik vandaag voor een warme lunch. Even opwarmen en genieten. Ik had een tomatensoepje met knakworstjes op brood. Hierna kon ik er weer even tegenaan.

maandag

♥ Dinsdag
Soms weet ik even niet waar ik zin in heb, maar een tosti is dan altijd goed! Vooral als de kaas eruit druipt en gebakken wordt. Deze kaashapjes bewaar ik voor het laatst zodat ik er extra lang van kan genieten. Naast mijn tosti at ik nog een bakje yoghurt met bosbessensaus. 

dinsdag

♥ Woensdag
Soms heb je een dag waarop je gewoon niet kan kiezen. Vandaag kon ik niet kiezen tussen zoet of hartig beleg, dus nam ik beiden! Een boterham met chocoladehagelslag, een boterham met vruchtenhagelslag en nog een kleinigheidje met kaas.

woensdag

♥ Donderdag
Na een druk dagje gisteren maakte ik vandaag tijd vrij voor een verwenlunch. Voor mij kan het zo simpel zijn als een kom groentesoep met een kaastosti. Even rustig lunchen en aanrommelen thuis. Heeer-lijk!

donderdag

♥ Vrijdag
Vandaag was ik op bezoek bij mijn ouders om samen te lunchen. In mijn laatste plog vertelde ik dat ik best nieuwsgierig was naar de Tostini's van Mora. Toevallig hadden zij dit in huis en mocht ik er één proberen. Ik had er één met pittige gehakt en kaas. Jammer genoeg viel dit een beetje tegen. De vulling was wel oké maar het broodje smaakte erg deegachtig. Als goedmakertje had ik nog een broodje met gebakken ei en ham. Dit smaakte vele malen beter.

vrijdag

♥ Zaterdag
Een dagje naar de stad gaat bij ons vaak gepaard met een lekkere lunch. Dit keer vonden we een plekje bij Bagels & Beans. Ik koos een Power ontbijtje, ondanks dat het niet meer 's ochtends was. Dit was gewoon ideaal omdat ik niet kon kiezen. 

zaterdag

♥ Zondag
Zondag is tegenwoordig klusdag. We moeten nog best wat doen in huis voordat baby nummer 2 er is. Gelukkig krijgen we veel hulp waardoor het redelijk vlot gaat. We waren vandaag zo druk bezig geweest dat we het lunchen vergeten waren, totdat we echt trek kregen. Mijn man stelde voor om frietjes te halen voor iedereen. Eventjes makkelijk. Ik had als snack een braadworst bij de frietjes. 

zondag

Zoek je nog meer inspiratie voor een lekkere lunch? Kijk eens in deze blogs of op ons Instagram account.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

J. - Woensdag 3 oktober 2018 13:38
Leuke variatie aan lunches!
britneyangel - Woensdag 3 oktober 2018 18:32
zier er leuk en lekker uit!
anillen93 - Woensdag 3 oktober 2018 19:25
Fijn dit soort blogs...zo leuk om te zien hoe het ook kan! Zo zorgeloos... dat wil ik ook!!
Dragonfly - Woensdag 3 oktober 2018 21:06
Jum jum
Sanne - Donderdag 4 oktober 2018 17:34
Wat een leuke gevarieerde en lekkere lunches!
rose - Vrijdag 5 oktober 2018 12:20
lekker hoor en ik heb dat ook met die kaas op de tosti, dat bewaar ik ook voor het laatst want dat is SUPER lekker!
ook lekker als je er wat italiaanse kruiden bij op doet, heerlijk, krijg er meteen zin in
vanAnaarB - Maandag 8 oktober 2018 18:12
Baby nummer 2? Ben je weer zwanger? Gefeliciteerd!