Lunchen met Phoi Cai 2

 

In deze blog laat ik je graag een weekje vol lunches zien van mij. Dit keer ben ik iets vaker buiten de deur gaan lunchen, omdat ik een aantal keer had afgesproken. Ook heb ik wat uitgebreidere lunches afgewisseld met wat simpele maaltijden voor de nodige variatie. Ik ben namelijk snel uitgekeken op brood en dan maakt variatie het toch wat leuker en lekkerder! Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om mee te kijken.

lunchen

♥ Maandag
Vandaag een redelijk simpele lunch, namelijk boterhammen met kaas en kipfilet. Daarbij heb ik een heerlijk sapje van Coolbest. Deze verpakkingen kwam ik laatst tegen in een supermakt en ik vind het ideaal! Ik neem een glas tijdens het lunchen en kan het daarna zo meenemen voor onderweg zonder dat het teveel ruimte inneemt. 

maandag

♥ Dinsdag
Sinds kort is er een 'Anne & Max' in de stad en vandaag ben ik daar gaan lunchen met een vriendin. Ik had een Clubsandwich met kipfilet en allerlei lekkers erbij. Als drankje had ik een verfrissende citroenlimonade met vlierbloesemsiroop. Echt een aanrader!

dinsdag

♥ Woensdag
Gisteravond had ik nog wat kipstukjes over van het avondeten en dit had ik vandaag verwerkt in een frisse salade. Daarbij had ik nog een kaasbolletje. Een heerlijk frisse lunch! 

woensdag

♥ Donderdag
Vandaag had ik mijn zinnen gezet op een Toscaanse bagel bij Bagels & Beans. Het is zo simpel maar zo smaakvol! Sinds kort is dit echt mijn favoriete bagel. Daarbij had ik een ananassapje. Jammer genoeg was het sapje dit keer wat zuurder dan ik gewend was...

donderdag

♥ Vrijdag
In plaats van uit lunchen heb ik vandaag een pistoletje afgebakken om zelf te beleggen. Dit keer met kipfilet, kaas en cherrytomaatjes. Ik was alleen net te laat voor een foto dus excuses voor de hap uit mijn broodje hihi.

vrijdag

♥ Zaterdag
In China eten ze dimsum vaak als ontbijt/brunch maar hier is dat helaas niet mogelijk doordat restaurants vaak niet zo vroeg open zijn. Daarom eten we dit zo nu en dan als lunch. Vandaag hadden we onder andere garnalen in een wit deeg en een garnalensesamkoekje. Erg lekker!

zaterdag

♥ Zondag
Vandaag gingen we vroeg wandelen en dus hadden we in de ochtend al uitgebreid ontbeten. Halverwege de wandeling namen we even een pauze waarbij ook een gebakje hoorde waardoor ik rond lunchtijd niet heel veel trek meer had. Uiteindelijk at ik een triangelbroodje met kaas en ei. Alweer mijn excuses voor de hap uit mijn broodje... Soms vergeet ik gewoon op tijd een foto te maken! 

zondag

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken en dat jullie misschien wat leuke ideetjes hebben kunnen opdoen uit deze blog. Mocht je twijfels hebben over de hoeveelheden en hierover een reactie willen plaatsen, lees dan eerst even deze blog.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Bubblegum - Zaterdag 24 september 2016 13:04
Haha, juist de happen uit de broodjes maken het leuk. xD Ziet er allemaal goed uit!
miri - Zaterdag 24 september 2016 13:23
haha die happen kunnen mij niet deren hor:) ik vind het eigenlijk wel grappig, vooral als er nog maar een hapje over is ofzo haha.
Lekkere lunches!!
Thesunwillrise - Zaterdag 24 september 2016 14:10
Hahaha leuk! En fijn, zo'n inspiratie blog
Ingrid - Zaterdag 24 september 2016 17:40
Hahaha, leuk juist die happen uit je broodjes! Heerlijke lunches, vooral frisse salades en sapjes met dit mooie weer!
Didi May - Zaterdag 24 september 2016 22:23
Leuk Phoi Cai! Heb je ook trek in hele andere dingen nu je zwanger bent?:)
vanAnaarB - Zondag 25 september 2016 05:47
Die happen zijn juist leuk! Dank je wel dat je ons weer mee liet kijken.