Lunchen met Danique 2

 

Welkom bij weer een nieuwe eetblog van mij. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een week heb bijgehouden wat ik zoal lunch dus het werd wel weer eens tijd. Lunchen is iets wat ik doordeweeks eigenlijk vaak even snel tussendoor doe. Meestal ben ik tegelijkertijd iets anders aan het doen of aan het werk. Door elke keer foto's te hebben gemaakt van mijn lunch werd ik er toch wat bewuster van. In deze blog zal ik jullie laten zien wat ik afgelopen week zoal heb geluncht!

 Lunchen met Danique

♥ Maandag
Maandag had ik niet heel veel trek en was ik druk bezig dus lunchte ik met twee boterhammen. Deze deed ik in de broodrooster, zodat ze lekker krokant werden. Daarna deed ik op beide boterhammen smeerkaas met olijf-tomaatsmaak. Het lijkt alsof ik een boterham heel dun heb besmeerd, maar door de warmte van de boterham smolt de smeerkaas een beetje in de boterham waardoor het dus minder lijkt.

maandag lunch

♥ Dinsdag
Op dinsdag had ik een wat 'gekkere' lunch. Soms vind ik het lekker om met heel wat anders dan gewoon boterhammen te lunchen. Gelukkig denkt mijn vriend daar ook zo over. Deze middag had hij namelijk een wit stokbrood voor ons samen gekocht met twee verschillende soorten Heks'nkaas. De ene was gewoon de normale variant en de ander had de smaak tomaat-basilicum. Met z'n tweeën hebben we het hele stokbrood opgegeten en telkens gedipt in de Heks'nkaas. Super lekker!

lunch dinsdag

♥ Woensdag
Op woensdag at ik eerst een boterham met pindakaas met extra nootjes en daarbovenop nog wat hagelslag. Ik had dit lang niet meer gegeten dus ik vond het wel weer eens lekker om te doen. Daarna maakte ik een tosti met kaas en kipfilet met kruiden. Op de twee boterhammen smeerde ik ook nog een laagje Tosti Quick. Tosti Quick is een gevulde tomatensaus waarmee je van een boterham een extra lekkere tosti kan maken. Ik heb dus drie boterhammen gegeten met dubbel beleg dus je kan je misschien wel voorstellen dat ik daarna best wel vol zat.

lunchen met danique

♥ Donderdag
Donderdag had ik zin in gebakken ei. Ik maakte dus twee gebakken eieren met daarover wat extra kaas, zout en peper. Dit deed ik op twee bruine boterhammen. Na een uur had ik alweer wat trek dus besloot ik om nog een geroosterde boterham met boter en hagelslag te eten. Door de warmte van het broodje smolt de hagelslag een beetje, lekker!

lunch donderdag

♥ Vrijdag
Vrijdag had ik in de ochtend een beetje haast, waardoor ik geen tijd meer had om mijn brood te smeren. Ik kocht daarom op het station twee broodjes bij de Albert Heijn To Go en een bakje met filet american. Het ene broodje is een triangel meergranenbroodje en de ander is een kaas pompoenbroodje. Ik heb allebei de broodjes besmeerd met filet american.

lunch Danique vrijdag

♥ Zaterdag
Zaterdag had ik opnieuw broodjes gehaald bij de supermarkt. Deze keer at ik een Milanobroodje en een ham-kaas crossaintje. Dat Milanobroodje sneed ik doormidden en ik deed op allebei de kanten weer de smeerkaas olijf-tomaat. Wat ik niet op de foto heb gezet, is dat ik er ook nog een glas multivitamine bij dronk.

zaterdag lunch

♥ Zondag
Zondag had ik een super lekkere lunch. Ik ging met een vriendin highteaën. Op de foto's kan je zien wat we allemaal kregen. Het was super veel, maar zó lekker! We kregen sandwiches met ham en kaas, met tonijn en met kipfilet. Ook kregen we scones, macarons, chocolademousse, aardbeien bavarois en nog veel meer lekkers! Als drinken kregen we verse jus d'orange, champagne en cappuccino. Het was echt heerlijk en ik vond het jammer dat we niet alles opkregen.

lunch zondag

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

S-je - Zondag 8 oktober 2017 13:23
Ziet er lekker uit allemaal!
Is die smeerkaas van EruBalans 15+?
Anne-Maria - Zondag 8 oktober 2017 14:43
Leuk weer om te zien, dankjewel Danique! High tea heb ik nog nooit gedaan, vind dat zo spannend...
DragonFly1991 - Zondag 8 oktober 2017 15:49
Vind jou blogs altijd zo leuk
Kimberley Janssen - Zondag 8 oktober 2017 16:12
Leuke blog. Veel lekkers heb je gegeten.
Snoezel - Maandag 9 oktober 2017 23:20
Kwinkslag hagelslag jammie!