Lunchen met Danique

 

In deze blog zal ik laten zien wat ik in de week zoal eet als lunch. Als ik wat meer tijd heb, vind ik het leuk om wat uitgebreider te lunchen. Ik vind het dan ook gezellig om met vriendinnen te lunchen thuis met allemaal lekkere dingen of in de stad ergens te lunchen. Soms ben ik tijdens de lunch onderweg en kies ik ervoor om wat simpels mee te nemen of even gauw iets te halen op het station. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik zoal lunch. 

lunch danique voorkant

♥ Maandag
Op maandag heb ik geluncht bij een vriendinnetje thuis. Ze had lekkere broodjes, beleg en een sapje gehaald. Op de foto zie je een triangel meergranenbroodje. De ene kant had ik belegd met kaas en ei. Op de andere kant zit Filet Américan. Het andere broodje is een halve Italiaanse bol. Ik vind Italiaanse bollen echt super lekker. Meestal pulk ik eerst de binnenkant eruit en eet ik dat op, omdat ik dat zo lekker vind. Daarna beleg ik de bol pas. De andere helft heb ik later ook nog opgegeten, maar deze paste niet meer op mijn bordje. Verder drink ik er een sapje bij.

lunch 1

Dinsdag
Op dinsdag at ik in de trein. Bij de AH To Go haal ik wel eens vaker mijn lunch. Ze hebben daar ook van die wraps of eggwraps en die vind ik altijd heel erg lekker. Flatbread had ik nog nooit op dus dat wilde ik wel een keer proberen. Het smaakte me goed. Ook had ik er een flesje drinken bij.

lunch 2

Woensdag
Woensdag werkte ik thuis. Als ik in de ochtend iets van brood heb gegeten als ontbijt, dan vind ik het lekker om in de middag te lunchen met kwark. Dit heb ik dus ook vandaag gedaan. Ik doe dan kwark in een schaaltje met wat noten erbij en wat honing om het zoeter te maken. Het ziet er alleen niet zo smakelijk uit op de foto. 

foto lunch kwark 

 Donderdag
In de supermarkt zag ik Noodles liggen en toen bedacht ik me dat ik daar eigenlijk best wel zin in had. Vroeger at ik heel vaak zo'n pakje Noodles als lunch, maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom niet, want ik vind het dus wel erg lekker! Daarom sloeg ik meteen een paar van die pakjes in. Vooral de smaak Groente van Unox vind ik erg lekker.

noodles lunch 

Vrijdag
Vrijdag werkte ik op kantoor. Ik vind het dan handig en lekker om een zak met krentenbollen mee te nemen als lunch. Ik eet ze niet allemaal op tijdens de lunch, maar bewaar er meestal nog een voor de terugreis. Ik moet dan best een stuk met de trein reizen en ik vind het dan fijn om nog even iets te eten.

lunch 4

Zaterdag
Zaterdagmiddag ging ik met een vriendin in de stad wat lunchen. We gaan eigenlijk regelmatig naar hetzelfde tentje, omdat we het daar zo lekker vinden. Meestal bestel ik dan de carpaccio salade of de gegrilde kip salade. Vandaag koos ik voor de gegrilde kip salade met pittige paprika mayonaise en lente-ui. Daarbij dronk ik een glas jus d'orange. Lekker!

lunch Danique

Zondag 
Op zondag was ik opnieuw op het station toen het lunchtijd was dus heb ik ervoor gekozen om weer even wat te halen bij de AH To Go. Ik had zin in iets lekkers, maar wist niet zo goed wat. Het is uiteindelijk een croissantje, een koek met noten en witte chocola en een banaan geworden. 

lunch 3

Dit waren mijn lunches van deze week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer te zien. Wil je nou meer zien van mijn lunches of ander eten? Volg dan Proud2bme op Instagram.

 

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

L. - Zaterdag 8 april 2017 13:12
Oehh lekker! Bijna iedere dag wat anders! Zoveel variatie heb ik zelf nooit xD
L. - Zaterdag 8 april 2017 13:12
Letterlijk iedere dag trouwens!
Femke - Zaterdag 8 april 2017 13:14
Altijd leuk om weer nieuwe foto's te hebben zodat ik niet keer op keer dezelfde blogs lees, haha. Lekkere lunches :)
Indra - Zaterdag 8 april 2017 14:14
Ik heb ook aak iets anders! dat is echt vaaknodig om mijn eetlust te houden (met een beetje schaamte af en toe)
Jiho - Zaterdag 8 april 2017 14:39
oeh wat lekker zeg!
ik doe dat ook altijd met die harde bollen, eerst de binnenkant op eten want die is zo lekker zacht :-)
xxxm - Zaterdag 8 april 2017 14:48
Super leuk om te zien! :-)
DawnBlazex - Zaterdag 8 april 2017 15:34
Ik vind dat je echt een heel mooi gezicht hebt, Danique! Leuke blog!
Maan - Zaterdag 8 april 2017 17:41
Leuk!
Fiona - Zaterdag 8 april 2017 17:46
Fijn! Ik zou wel elke dag willen mee eten, zo lekker en afwisselend :)
Pien - Zaterdag 8 april 2017 21:32
Leeeuuuk!!! Eindelijk een keer geen eetlijst-lunch van drie boterhammen of twee boterhammen met banaan/reep. Top dit!
S. - Zondag 9 april 2017 08:29
Heel fijn, zo veel variaties !
Wat is flatbread? Is het anders dan wraps?
Met de noodles...soms eet ik ook een tijd iets vaak en later ben ik dat bijna vergeten. Best jammer, want die dingen waren best heel goed en lekker. Ik wil ze ook weer gaan maken. šŸ˜‹