Eten met KRACHTVOER

 

Het afgelopen jaar is de hashtag #KRACHTVOER langzaam een begrip binnen de eetstoornis recovery community op social media geworden. Velen van jullie delen foto's met #krachtvoer. De in totaal zeven Krachtvoer video's die ik heb gemaakt werden door velen gewaardeerd. Ook de persoonlijke Krachtvoer blogs waarin ik vertelde over mijn terugval en herstel werden positief ontvangen en betiteld als steunend en motiverend. De e-mails hierover heb ik stuk voor stuk als heel bijzonder ervaren. Het leek me daarom zo mooi om iets extra's te doen met dat woord Krachtvoer, want het heeft niet alleen jullie gesteund, maar ook mij. Ik laat jullie daarom graag kennismaken met de speciaal voor Proud, met de hand gemaakte, Krachtvoer lepels.

Jezelf iets gunnen. Durven te leven. Iedere hap een stap. Angsten aangaan. Paniek verslaan. Het is allemaal verdomde zwaar en heftig,... maar wel mogelijk als je voldoende steun hebt. Steun in de vorm van goede professionele hulp, familie en vrienden,... maar ook steun door kleine dingen: een huisdier, een hobby of... een lepel! Het is oprecht fijn en helpend om jezelf iedere dag er even aan te herinneren dat eten het krachtvoer van jouw leven, jouw toekomst is. Dat goed voor jezelf zorgen, voldoende eten, niet zwak is, geen falen is... maar krachtig is. Deze lepel herinnert jou hier iedere dag aan. Je kunt de lepels vanaf vandaag vinden in onze webshop

krachtvoer lepels

De Krachtvoer lepels zijn gemaakt door Mees. Zij heeft ze met de hand voorzien van de 'in de lepel geslagen' letters. Yup, dat eet prima! Je kunt de lepels gebruiken voor je ontbijtje, soep tussendoor of gewoon bij je avondmaaltijd.

We hebben de prijs van de lepels met opzet vrij laag gehouden, omdat we er geen echte winst op willen maken. We doen dit voor jullie. Dit is iets wat we een ieder van jullie gewoon gunnen. Zo'n klein steuntje in de rug, een lepel in de pap van je eigen leven :)

Eten met KRACHTVOER

Eten met KRACHTVOER 

Eten met KRACHTVOER

Naast deze unieke krachtvoer lepel hebben we nog een andere lepel laten ontwerpen. Deze bevat een beetje dezelfde boodschap, maar is voor een ieder die de Engelse taal nét wat steunender vindt. De lepel bevat de woorden "A Spoonful of Strength", eigenlijk net zoiets als Krachtvoer.

spoonful of strength

Hopelijk herinnert ook deze lepel jou iedere dag aan dat eten jouw kracht is én krachtig is. Deze lepel vind je ook in onze webshop en heeft uiteraard dezelfde prijs. Op de redactie hebben we de lepels met elkaar natuurlijk even uitgetest. Eten ze wel lekker? Hoe is dat, eten met zo'n boodschap? Hoe mooi is de lepel eigenlijk? Irene & Daphne deden een kleine review....

♥ Irene
Wauwie! Ik was meteen enthousiast toen ik hoorde over deze lepels. Het was dan ook een feestje om ze uit te pakken. Je ziet echt dat de letters er met de hand in zijn gezet. Dat heeft Mees heel erg netjes en knap gedaan, maar toch kan je zien dat ze geen machine is. Zelf vind ik dit ontzettend mooi. Het maakt de lepels heel menselijk, krachtig en liefdevol. Een geschenk van mens tot mens. Een lepel krachtvoer.

De lepels hebben intussen echt hun intrede gedaan in mijn huis en ik gebruik ze dan ook met plezier. Ik heb misschien geen eetstoornis meer, toch krijg ik een goed gevoel wanneer ik één van de lepels 's ochtends uit mijn besteklade pak. Ik hecht waarde aan mijn eten en ben me er bewust van dat het mij voedt en doet leven. Het is immers wel eens anders geweest... Neem het heft... eh... de lepel in eigen handen! Proef het leven. Jij verdient dat. Elke hap ervan.

♥ Daphne
Wat een geweldig mooi idee om deze motiverende teksten op lepels te zetten. Mooi om deze helpende woorden op het bestek te hebben staan waar je het uiteindelijk mee moet doen. Praktisch en motiverend tegelijk! De lepels zien er ontzettend mooi uit, echt ambachtswerk! Ik vroeg mij af hoe het zou aanvoelen tijdens het eten, maar het eet juist erg fijn. De grootte van de lepel is voor mij echt perfect, voor zowel mijn ontbijt als mijn avondeten.

Naast dat ik de vormgeving super mooi vind, vind ik de boodschap zo krachtig. De happen die je neemt, zijn meer dan alleen eten en deze lepels herinneren jou daaraan. Happen waar je nu of in het verleden hard voor hebt moeten vechten en die jou dichter bij je doel brengen. Bij elk doel wat je wilt halen in je leven zul je zelf actie moeten ondernemen, je zal zelf moeten opscheppen. Maar bij elke hap mag je eraan herinnert worden hoe sterk je bent en dat niets onmogelijk is. Elke hap, elke stap is krachtig. 

We zijn zoals je merkt zelf erg enthousiast over de lepels. We hopen dat jullie dit ook zijn! We zijn daarom heel benieuwd naar jullie reacties én naar alle lepels die we de komende tijd voorbij zien komen op social media. Deel jouw lepel foto's met #Krachtvoer en #Proud2Bme op Instagram. We zien en volgen je graag... ♥ Je vindt de lepels HIER in onze webshop. Mochten ze binnen no-time uitverkocht zijn, dan zullen we snel weer een nieuwe voorraad laten maken door Mees.

#Krachtvoer #Proud2Bme

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Peggy - Maandag 28 mei 2018 19:05
Geweldig!! Ik ga zeker bestellen! Super initiatief. Samen sterk ♥
Carolien-k - Maandag 28 mei 2018 19:35
Wat geweldig!!! Is 9,95 de prijs van 1 lepel of meerdere? Liefs!
Ali - Maandag 28 mei 2018 19:42
Oh wauw haha ik dacht OE die wil ik en ik dacht dat ze iets van €3,- zouden kosten ofzo en dan ineens €9,95 jammer maar dat heb ik er dan weer niet voor over😬
Sharon - Maandag 28 mei 2018 20:06
Alleen het verzenden lijkt me al bijna 3 euro kosten. Beetje onlogisch dan...
Sharon - Maandag 28 mei 2018 20:05
Heel tof! Ik vind het helemaal niet duur, zeker niet inclusief verzenden en met de hand gemaakt enzo. Echt gaaf. Ga zeker bestellen. Dankjewel. Erg leuk!
Annelies - Maandag 28 mei 2018 20:17
Beetje duur helass snif. Hopelijk komt er binnenkort iets goedkoper fzo :)
(armbandjes,kettingen of kaartjes van quotes en illustraties die sommige onder ons maken om hun herstel te uiten ofzo
Anoniem - Maandag 28 mei 2018 20:20
Noo de Engelse is al uitverkocht :o
Maya - Maandag 28 mei 2018 20:57
Ik kan hem nog bestellen hoor, weet je zeker dat je alle stappen goed hebt doorlopen?
Saar - Maandag 28 mei 2018 20:26
Leuk! Heb m besteld!
J. - Maandag 28 mei 2018 20:44
voor met de hand geslagen letters is het inderdaad niet duur! Wat een geweldig idee van jullie! :D
Saarki - Maandag 28 mei 2018 21:30
Ik ga zeker bestellen! Bedankt voor deze geweldige toevoeging aan de webshop!
Zouden er nog meer Krachtvoerfilmpjes komen ook of ga je daar een punt achter zetten?
Mona - Maandag 28 mei 2018 22:37
Super leuk idee!
Lisa - Maandag 28 mei 2018 23:04
Kan je hem ook in België krijgen?
Saarki - Dinsdag 29 mei 2018 01:50
Hoi Lisa,
Ik woon ook in België en volgens mij is het geen enkel probleem. Als je naar de webshop gaat, moet je namelijk een keuze maken qua verzendkosten tussen ofwel binnen Nederland of naar elders in Europa, dus dan moet België ook wel doenbaar zijn denk ik :)
Liefs
Kimberley - Maandag 28 mei 2018 23:09
Zo gaaf!!!
Meisje14 - Dinsdag 29 mei 2018 03:02
Ik zit al een tijdje niet meer op het forum maar ik lees nog wel de voor pagina berichten.
Werd nu net even wakker om naar de wc te gaan. Keek even op mijn mobiel en meteen beide besteld! Kon niet wachten, hihi.

Scarlet, dit is prachtig. En wat mooi gedaan van Mees.

Lieve groetjes Simone
Bloemen_meisje - Dinsdag 29 mei 2018 14:34
Wat een leuk, nieuw artikel dat je kan kopen bij jullie?
Als je er 1 besteld, hoeveel krijg je er dan?
Dat vroeg ik me ook nog af.
Liefs,
Bloemen_meisje❤️
bloemen_meisje - Dinsdag 29 mei 2018 17:09
Ik heb er ook 1 besteld! Ik zie hem garage tegemoed
Jan - Woensdag 11 september 2019 17:23
Wanneer is de Krachtvoer lepel weer leverbaar?
Mandy - Dinsdag 4 februari 2020 14:24
Komen de lepels nog terug in de webshop? Zou ze echt graag willen hebben! ❤️
Redactie Proud2Bme - Woensdag 5 februari 2020 10:27
Hallo allemaal,
De krachtvoer lepels komen niet meer terug in de webshop.
Liefs, Team Proud2Bme