Een dagje mee eten met Lotte 4

 

Vandaag neem ik jullie weer gezellig een dagje mee in mijn eetpatroon. Ik heb, net zoals in mijn vorige twee video’s, een dagje gefilmd waarop ik van huis uit werk. Het leek me leuk om nog eens eenzelfde soort dag in beeld te brengen zodat je kunt zien dat zulke dagen van elkaar verschillen, maar toch ook wel wat op elkaar lijken.

Ik wil hiermee laten zien dat niet elke dag super speciaal hoeft te zijn en dat je ook niet altijd bijzondere dingen hoeft te eten. Mijn dagjes mee zijn voor mijn gevoel ‘heel gewoon’ en ik hoop dat dit juist helpend is. Mijn vorige twee video’s zijn hier en hier te vinden. Veel kijkplezier en laat vooral weten wat je ervan vond!

Wil je op de hoogte blijven van al onze video’s, abonneer je dan op ons YouTube kanaal. We plaatsen iedere dinsdag een nieuwe video.

 

 

♥ Liefs,
Lotte

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 17 juli 2018 14:17
ziet er weer leuk uit
Karo - Dinsdag 17 juli 2018 14:18
Leuke video. Bedankt Lotte!
Jildou - Dinsdag 17 juli 2018 16:11
Wat een fijn eetdagboekje, dat geeft de burger weer moed šŸ˜Š!
J. - Dinsdag 17 juli 2018 18:49
Leuk Lotte. En helpend.
Scarlet, zou jij ook nog eens zo'n (krachtvoer) video willen maken?
*** - Dinsdag 17 juli 2018 19:57
Hey Lotte,
Ik vroeg me af of je je altijd opmaakt als je van thuis uit werkt? Ik heb namelijk vaak de neiging om dan in een pyjamabroek rond te lopen met m'n haar op een slordige dot :D Maar ik kan me voorstellen dat je je meteen een stukje beter gaat voelen als je jezelf wel verzorgt ook als je die dag niemand hoeft te zien.
Lotte, Redactie Proud2Bme - Woensdag 18 juli 2018 12:40
Niet altijd hoor, maar soms wel :D Ook ik zit regelmatig in pyjamabroek.
loslatend - Woensdag 18 juli 2018 16:19
Gek hoe je op voorhand weet voor lunch hoeveel sneetjes brood je honger naar zal hebben aangezien je al op voorhand je hoeveelheid bepaalt
Slakkie - Woensdag 18 juli 2018 17:08
Ik denk dat loslaten nog best lastig is loslatenšŸ¤”
Lusi - Woensdag 18 juli 2018 18:26
Om even over na te denken? :
En bij het avondeten en het ontbijt is dat dan wel "normaal"? :P (en ja dit avondeten is wellicht niet het beste voorbeeld. Maar hoe dan ook: als ik kook dan moet ik dat van te voren ook inschatten)

Ik ken zat mensen die wel standaard hoeveelheden daarin eten zonder eetgestoord te zijn. Eventueel kon ze daarna nog extra pakken toch? (of dingen weggooien, maar dat is wel zonde). In ieder geval vind ik voor elke boterham naar de keuken lopen ook wel een beetje bijzonder gedrag? En hoe zouden mensen dat dan moeten doen bij het meenemen van lunch?
Ennea - Woensdag 18 juli 2018 21:52
Zelf heb ik al ruim 10 jaar geen eetstoornis meer, maar lees ik af en toe nog mee op deze website uit 'gewoonte', met name de wat meer algemenere, die niet over eten gaan, maar toevallig zag ik deze ook net. Wilde ik wel even op reageren.
Zelf smeer ik, als ik alleen lunch, mijn brood ook altijd gewoon in de keuken, zodat alle rommel (messen etc) daar blijven en ik gewoon met mijn bordje ergens kan gaan zitten. Vind het maar onhandig en niet ontspannend om steeds heen en weer te lopen. Als ik erna nog honger heb, pak ik zeker nog wel wat extra's! En ik voel natuurlijk op het moment dat ik begin met lunchen natuurlijk wel of ik weinig honger heb (gewoon lunchen omdat ik er toevallig dan tijd voor heb, of een klein beetje trek) of heel veel (rammelende maag, minder energie). Afhankelijk daarvan kies ik dan gewoon hoeveel ik op mijn bord leg.
Als ik bij mijn ouders lunch en alles ligt op tafel omdat we met zijn allen lunchen, pak ik het wel gewoon boterham voor boterham (dat is dan ook weer handiger). En als ik lunch meeneem, maak ik het ook gewoon van tevoren (en als ik weinig honger heb, bewaar ik vaak een boterham voor later op de dag of als ik veel honger heb koop ik nog wel eens wat extra).

Denk dat het dus gewoon ook is wat het meest praktisch is.