Een dagje mee eten met Lotte 3

 

Met deze video neem ik jullie weer een dagje mee in mijn eetpatroon. Het was alweer een tijdje geleden dat ik 'een dagje mee'-video had opgenomen, dus dat leek wel weer een keertje leuk. Ik hoop dat het je motiveert en inspireert om zien wat ik allemaal eet op een hele normale doordeweekse werkdag. Heel veel kijkplezier en laat vooral weten wat je ervan vond!

Elke dinsdag komt er op ons YouTube kanaal een nieuwe video online waarin we jullie dagjes meenemen, nieuwe producten proeven en nog veel meer. Vragen, opmerkingen, suggesties? Laat gerust een berichtje achter!

 

 

 

♥ Liefs,
Lotte

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nicole - Dinsdag 12 juni 2018 13:22
Er worden hele strenge regels gehanteerd van wat acceptabel is voor groente en fruit, bijvoorbeeld vorm en grootte. Wat als "buitenbeentjes" wordt verkocht, zou anders afgekeurd worden. Zo zie je maar hoe zonde het is dat zo veel wordt weggegooid. Interessant op dat gebied is ook het initiatief van Kromkommer, die afgekeurde groente gebruikt om soep mee te maken.
xMaya - Dinsdag 12 juni 2018 13:27
Leuke video! Lekker voorbeeld weer! :-) Wat heb je een leuke tuin met al die dieren trouwens!
Wat betreft koolzuur in dranken: ik hou ook niet van (veel) koolzuur in drinken. Wat erg helpt is om er een ijsklontje (of 2) in te doen, dat vermindert het koolzuur heel erg!
En als een fles eenmaal open is neemt de prik sowieso langzaamaan af :-)
Liefs Maya
Saarki - Dinsdag 12 juni 2018 16:27
Ik heb nog nooit iemand gewoon een paprika zien eten! Dat was echt wel iets compleet, totaal nieuw voor mij! :-) Zelf ga ik het niet proberen, want mijn maag verdraagt niet echt goed paprika, zeker niet als de pel er nog aan zit.

Maar echt tof om te zien hoe eetgewoonten kunnen verschillen en dat dit perfect oké is EN het is heerlijk om te zien hoe jij met eten omgaat, hoe ontspannen en normaal.
Karo - Dinsdag 12 juni 2018 16:45
Ik vind het een goede video om een idee te krijgen wat normaal en gezond is om te eten.

En wat leuk die brave kip!
Lost girl - Dinsdag 12 juni 2018 16:46
Echt lachen: het viel me in je plog ook op dat jij zegt "van huis werken" juist als je thuis werkt. Befoel je dan als volledige zin "van huis uit"? Ik snapte al niet helemaal wat je bedoelde omdat ik altijd zeg "van huis" als ik een dag van huis ben, dus weg ben en juist niet in huis ben. Maar nu in je video snapte ik pas wat je bedoelde., haha. Leuke intro met het schattige kippetje:)
Lotte, Redactie Proud2Bme - Woensdag 13 juni 2018 16:04
Wat grappig! Misschien is het Brabants.
Lost girl - Zaterdag 16 juni 2018 01:20
O dat zou het best kunnen zijn. Ik kom zelf uit het noorden van het land en woon nu een stuk zuidelijker waar ik allerlei voor mij nieuwe woorden en uitdrukkingen hoor. Vind ik wel leuk. :)
kid - Dinsdag 12 juni 2018 22:20
Honeychild - Woensdag 13 juni 2018 16:24
Beetje off-topic wellicht, maar ik vind je zo'n lieve uitstraling hebben :) Bedankt voor de vlog, altijd weer fijn en inspirerend om dit soort video's te zien.

Daan - Vrijdag 15 juni 2018 20:51
Ja, he, vind ik ook!
Sterregoesforit - Woensdag 13 juni 2018 20:50
Fijn en leuk om te zien, thanks Lotte :)