Een dagje mee eten met Daphne 14

 

Het was een rustig dagje vrij voor mij, zo op de een-na-laatste dag van 2020. Dat betekende in mijn geval uitgebreid ontbijten in bed, een verrassende oliebol halen, knuffelen met mijn katten en met een banketstaaf op de bank. Ik nam jullie weer een dagje mee en ik hoop dat jullie het nieuwe jaar fijn begonnen zijn. 

Elke dinsdag komt er een nieuwe video online op ons YouTube-kanaal. Vorige week stonden we natuurlijk al met jullie stil bij de jaarwisseling en vertelden we wat wij willen meenemen en achterlaten. Wil je daarnaast meer zien? Zoals dagje's meeproefvideo's of serieuze ProudPraat video's? Neem dan eens een kijkje op ons kanaal. We horen graag in een reactie wat je ervan vindt. 

 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Flo - Dinsdag 5 januari 2021 13:39
Leukkkk!!!!!
Happy new year Daphne!
Heb enorm van he video genoten. Lekker zo cocoonen thuis met de beestjes he!!❤️
Annetk - Dinsdag 5 januari 2021 19:05
Leuke video weer. Ik geniet altijd van je filmpjes en het lekkere eten! Je hebt me geïnspireerd om mezelf meer te gunnen kwa eten en dus zo beter voor mezelf te zorgen. Dank je wel en gelukkig nieuwjaar!
britneyangel - Dinsdag 5 januari 2021 19:35
je poes had het goed bekeken op de verwarming, lekker warm haha!