Een dagje mee-eten met Phoi Cai 6

 

Daar ben ik weer met een nieuwe vlog! Ondanks dat we grotendeels thuis zitten, maakte ik vandaag een klein uitje naar mijn schoonouders. Een ogenschijnlijk simpel uitje, maar het was zo fijn om even ergens anders te zijn dan thuis! De volgende keer vertrek wel ik iets eerder richting huis, want het maken van ons avondmaaltje duurde iets langer dan ik had verwacht... Veel kijkplezier!

Laat gerust een vraag of reactie achter onder deze video als je iets kwijt wilt. Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal, zoals 'dagjes mee' met de andere redactieleden, maar ook ProudPraat video's of Q&A's. Waar zou jij graag nog een video over zien?

Liefs,
Phoi Cai


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maartje - Dinsdag 16 februari 2021 13:18
Leuk om weer een dagje mee te kijken. Ik zou het zelf fijn vinden om een keer een filmpje of blog over drinken te zien. Op dit moment vind ik drinken best een ding. Ik weet niet goed hoeveel ik moet drinken en ik ben bang dat ik door drinken vocht vast ga houden waardoor ik veel aankom.
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 16 februari 2021 14:47
Hey Maartje,

Goed dat je deze vraag stelt. In deze blog van onze diëtist over drinken vind je waarschijnlijk wel je antwoorden: https://www.proud2bme.nl/Proud2B-eat/Vragen_aan_de_dietist:_drinken Laat anders zeker nog een reactie achter als je ergens mee zit. We zijn er graag voor je!

Liefs
Maartje - Dinsdag 16 februari 2021 16:54
Super, dankjewel Irene.
britneyangel - Dinsdag 16 februari 2021 19:03
leuke video weer! het klopt wat je zegt stiekum doe je best veel op een dag, soms denk ik van op dat moment dat ik niet veel.gedaan heb maar naderhand denk ik van ik heb toch wel veel gedaan.
Phoi Cai - Proud2bme - Vrijdag 19 februari 2021 19:03
Zo is het ook he? :)
Flo - Woensdag 17 februari 2021 13:51
Wat een super inspiratievolle vlog weer Phoi cai! Bedankt!
Oja enne nog een vraag: doe je dat spruitjesgerecht zonder enkele voorbereiding in de oven? Dus alles zonder voor te koken of bakken?
XX flo
Phoi Cai - Proud2bme - Vrijdag 19 februari 2021 19:03
Ah dank je, Flo!

Ik kook de krieltjes en spruitjes ongeveer 5 minuten voor en doe alles daarna in één schaal in de oven. Simpel maar zo lekker!

Liefs