Een dagje mee-eten met Irene 24

 

Vandaag neem ik je een dagje mee naar kantoor. Hoe en wat eet ik als ik vroeg de deur uit moet en de hele dag achter mijn laptop zit? Ik kan verklappen dat ik ook in deze video lekker mijn zelfgebakken muffins eet. Ja, die fase zitten we in! Het recept van de muffins kan je vinden in mijn afgelopen photo blog, maar het inmiddels naar eigen smaak aangepaste recept, vind je in de komende 'onze favo recepten' blog. Hmm!

Hopelijk vind je het leuk en inspirerend om weer een dagje met me mee te kijken. Als je vragen of reacties hebt, plaats die dan gerust onder de blog. Dan zal ik mijn best doen ze te lezen en erop te reageren! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Waaronder meer dagjes mee-eten, maar ook verschillende Q&A's waarin we jullie vragen beantwoorden, ProudPraat video's waarin we serieuze onderwerp bespreken, ProudProeft video's waarin we nieuwe of bijzonder producten proeven en bespreken en nog veel meer!

Liefs,
Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lenty - Dinsdag 17 augustus 2021 15:13
Welk ijsje is het precies?
Een uitdaging dat ik graag wil proberen.
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 18 augustus 2021 08:07
Cornetto mini dragon!
Cindy - Dinsdag 17 augustus 2021 16:50
Fijne blog!leuk om te zien dank je wel x
britneyangel - Dinsdag 17 augustus 2021 17:50
leuk zeg zo een dagje mee naar kantoor , dat mogen jullie wel vaker maken, harstikke gezellig . wel jammer dat daphne niet op kantoor zat! nouja volgende keer beter
Arwen - Dinsdag 17 augustus 2021 17:51
Ik wou nog 2 soorten affirmaties delen die ik heb geschreven hopelijk hebben mensen daar ook wat aan de goede dingen die ik wil bereiken in mijn leven komen niet aanwaaien maar het is de moeite waard om mijn best voor te doen ik zal bereiken dat ik op een dag een goed en fijn Leven heb waar ik tevreden mee ben goed zorgen voor mezelf begint nu ik heb vroeger echt voor mezelf gekozen dat ik geen eetstoornis wou ervoor geknokt om daar uit te komen en nu ga ik weer knokken voor mezelf zodat ik kom waar ik uiteindelijk wil komen en daar blijf
Arwen - Dinsdag 17 augustus 2021 17:57
En ik wat ik ook nog wou delen iedereen mag een liefdevol en goed leven hebben zonder pijn narigheid of ellende omdat liefde in ieders leven het leven van iedereen zo mooi maakt en pijn ervoor zorgt dat alles naar is pijn zorgt ervoor dat niks meer mooi is aan het leven dat alles erdoor overschaduwd is dat het leven van iemand de hel op aarde wordt niemand verdient dat iedereen verdient beter dan dat als ik 1 iemand hiermee een beetje kan helpen ben ik blij ik zou het fijn vinden als ik iemand al een beetje kan helpen liefs
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 18 augustus 2021 08:09
Wat mooi Arwen, lief dat je dat wilde delen!
Lien - Woensdag 18 augustus 2021 09:52
Wat een fijne video weer. Thanks Irene :)
G. - Woensdag 18 augustus 2021 14:32
Jeeh! Weer een fijne Vlog. Heel herkenbaar bepaalde momenten in de Vlog. Als ik op werk ben neem ik vaak ook brood mee, zoals jij jouw broodjes met pindakaas ook meeneemt. Is toch minder een feestje tov thuis - waar je er ook komkommer tomaat rucola en peper/zout overheen kan draperen ;)
#Marjan# - Woensdag 18 augustus 2021 15:53
Superfijne vlog, elke keer weer. :-)

De receptjes op Dishing Out Health zien er overheerlijk uit. Ik zou het graag een kans willen geven om er eens eentje van te maken, ook al voelt het nu nog erg spannend aan.

Hoe pak jij de Amerikaanse maten aan, vroeg ik me af? 1/4 cup tahini bijvoorbeeld. Of 1/2 cup verse koriander?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 18 augustus 2021 16:27
Hi Marjan

Wat leuk! Ik ben echt fan van haar recepten. De maten zoek ik altijd op op Google! :-)

x
Patroklos10 - Woensdag 18 augustus 2021 18:43
als er staat 'cup' gebruik ik altijd een grote koffiemok waarin ik het afmeet. :) succes!
J. - Woensdag 18 augustus 2021 23:02
Dankjewel voor de super fijne en realistische video!! Hier wil ik ook naartoe werken.. je bent echt een inspiratie voor mij, en je video's zijn fijn om te kijken