Een dagje mee-eten met Irene 23

 

In mijn photo blog van vorige week schreef ik al dat het eerste optreden met de band eraan zat te komen. Afgelopen donderdag was het zo ver en dat vond ik een mooie dag om weer eens een 'dagje mee-eten met Irene' te filmen. Brak van de warmte, een rustig ochtendje thuis, even werken voor Proud2Bme, inkickende zenuwen en dan samen op pad en genieten.  

Veel kijkplezier! Ik hoop dat je het weer gezellig vond en dat het je heeft kunnen inspireren om ook vandaag weer stapjes tegen die rot-eetstoornis te zetten. Het is het waard, jij bent het waard! Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal.

Wat voor video's vind jij leuk en/of helpend om te zien?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Flo - Dinsdag 22 juni 2021 13:16
Wauw Irene, wat een gave video!
Super cool dat jullie optraden, in de Melkweg, ongelooflijk toch haast! Thanks, het is wederom een heel helpende en inspirerende video. XX
M@@rtje - Dinsdag 22 juni 2021 13:19
Wat leuk dat je deze dag hebt uitgekozen om ons mee te laten kijken Irene. Echt super tof om jouw enthousiasme te zien. Heb je leuke reacties gekregen op jullie optreden?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 23 juni 2021 08:51
Bedankt voor je lieve reactie! Heel leuke reacties, ben echt heel blij dat we dit mochten doen! :-D
w - Dinsdag 22 juni 2021 16:08
Wauw super om te zien, hoe zo de dag begint op weg naar.. de Melkweg voor het (eerste)optreden, wauw! En doen wat je leuk vindt geeft idd. zoveel vrolijkheid en energie. Leuke band-(leden) ook. Echt een leven naast je werk bij Proud, super, ik hoop dat je er meer tijd in mag en kunt steken of wat er ook 'uit' mag komen. En leuk het frambozenexperiment ♥
Patroklos10 - Dinsdag 22 juni 2021 16:35
wauw gaaf weer een video mee eten, deze zijn zoooo helpend en mogen echt vaker. Prachtige vrouw, niet te zien dat je brak wakker werd en mooie kuiltjes! Die pasta ziet er top uit. Heb je hier een receptje van? eten in de auto zou voor mij echt vakantiegevoel geven en het ultieme herstel gevoel. Gaaf, zeg. Ga je ooit nog een live voor een proud video spelen op je gitaar ipv luchtgitaar spelen? ;)
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 23 juni 2021 11:01
Thanks voor je lieve reactie! Het was - wat ik me herinner - pasta met pesto, spinazie, tomaat en kipstukjes. Ik had maar wat gedaan, dus heb niet echt een recept verder! :-)
Patroklos10 - Woensdag 23 juni 2021 16:08
hahah, ik flans zelf ook wat ik elkaar, maar kan hier wel wat mee
britneyangel - Dinsdag 22 juni 2021 18:58
wat een leuke en vrolijke video! die ligareep ziet er lekker uit , hoe heet die reep verder?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 23 juni 2021 08:49
Het is de LiGa Noten & Granen reep met chocolade en hazelnoot! :-)
britneyangel - Woensdag 23 juni 2021 15:54
bedankt!
britneyangel - Woensdag 23 juni 2021 16:25
waar is die te koop , hebben ze die ook bij de plus?
Maluka - Dinsdag 22 juni 2021 22:17
♥ ♥ ♥
Maluka - Dinsdag 22 juni 2021 22:18
Jaa wat was dat voor n reep, lunch en McDonald's menu? ;P
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 23 juni 2021 08:50
LiGa Noten & Granen reep met chocolade en hazelnoot, pasta pesto en veggie mcchicken menu! :-)
N - Dinsdag 22 juni 2021 22:46
Aaaah wat een heerlijke video. Wat ben je toch een leuk mens :-)

Wat ik me ineens afvroeg / bewust van werd tijdens het kijken van de video is dat jullie levens qua werk er wel anders uit ziet dan de mijne. In de zin van: ik loop veel op mijn werk, ben vaak vroeg de deur al uit en kom pas laat terug. Dit ritme is echt wel een ander ritme dan al jullie dagen zo. Logisch ook, het is heeeeel ander werk. Maar dan vind ik het soms moeilijk om me te laten inspireren aangezien het gewoon niet altijd leuk is om om 7u de deur uit te zijn, en hoe zouden jullie eten als je een ander soort baan hebt. Snap je?

Ik hoop echt dat dit niet negatief over komt want zo bedoel ik het echt echt echt niet. Ik werd ook super super vrolijk van deze video en het is heerlijk om je zo te zien. Dus ik bedoel het echt niet vervelend, maar wel oprechte nieuwsgierigheid van: ziet een gemiddelde dag van iemand van deze leeftijd er zo uit? Wat nu als iemand de hele dag echt op zijn werk is. Snappie?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 23 juni 2021 09:01
Hey N,

Dank voor je lieve reactie! Ik begrijp inderdaad wat je zegt. Als ik een hele dag op kantoor werk, is dat ook echt anders dan een half dagje thuis werken. En ook dan zal mijn dag waarschijnlijk nog wel anders zijn dan die van jou, maar misschien dat je je er dan wat beter in kan vinder qua ritme? Hoe een gemiddelde dag eruit ziet durf ik niet te zeggen... Uiteindelijk gaan gemiddelden ook niet over een individu natuurlijk en maken alle verschillen samen een gemiddelde.

Maar als ik de hele dag op kantoor zit, is mijn ochtend thuis zeker een stuk korter. Neem ik mijn ontbijt, smeer ik brood voor op kantoor en ga ik de deur uit, zoals in deze video uit 2019 bijvoorbeeld: https://www.proud2bme.nl/Proud2B-eat/Een_dagje_mee_eten_met_Irene_8_%7C_video

Ik probeer steeds een ander dagje te kiezen om een compleet beeld te geven van mijn dagen, maar kies soms ook bewust de dagen uit die ik leuk vind om te filmen, juist omdat ze een beetje anders zijn. Maar ik ben me wel bewust dat wij waarschijnlijk bovengemiddeld veel thuis werken en dat geeft zeker een andere dagindeling dan hele dagen op de werkvloer/kantoor! En kan me daarom ook zeker voorstellen dat je juist daar ook benieuwd naar bent, als je je daar meer in kan vinden!

Liefs
N - Woensdag 23 juni 2021 21:34
Dankjewel voor je helpende reactie! Ik weet niet goed wat ik er nog op moet antwoorden, maar ik heb er veel aan.
Lost girl - Woensdag 23 juni 2021 12:06
Hihihi ik zie mezelf in jou terug. Staan giechelen als een puber voor een optreden. Zo leuk om te zien. Ook dat de zenuwen pas op dat moment ervoor beginnen. Genoot helemaal met je mee☀️
Ellie-x - Vrijdag 25 juni 2021 09:12
Oh wat een geweldige dag! Super leuk dat jullie daar mochten optreden. Het lijkt me ook zo leuk om zoiets te hebben..
Saskia - Maandag 28 juni 2021 21:09
Ik begrijp helemaal wat je bedoeld, dat groepsgevoel van samen ergens naar toe leven..