Samsung Elite model look

 

Celine van AmstelCeline van Amstel (19 jaar) deed in 2007 mee aan een modellenwedstrijd "De samsung elite model look'. Hierbij eindigde ze bij de laatste 10. Nu heeft ze een contract bij en modellenburo Elite Modellook. Ze staat aan het begin van haar modellencarrière en gaat een veelbelovende toekomst als model tegemoet. Fashionista Faye interviewde haar voor Proud2Bme


Wat vind jij het leukste aan je werk en wat juist helemaal niet?
Het leukste aan mijn werk vind ik de wisselvalligheid. je doet nooit het zelfde en je leert veel verschillende mensen kennen. Ook de resultaten die uit zo'n werkdag zijn gekomen vind ik altijd erg leuk om terug te zien! Wat ik minder leuk vind aan mijn werk.. hmm.. ik denk al het wachten, je zit natuurlijk in de make-up, het haar, je moet vaak veel wachten, maar ik zorg dan altijd wel dat ik wat te doen heb!

Als model moet je goed op je gewicht letten, wat doe jij hiervoor?
Ja, natuurlijk is het helemaal zo, dat je als model goed op je figuur moet letten, maar ik denk dat het ook voor de mensen die geen model zijn goed is om dit te doen maar wel op een gezonde manier, gezond eten, sporten etc. Ik moet zeggen dat ik hier niet echt op hoef te letten, ik ben nooit dik geweest en kan eigenlijk alles eten wat ik wil. wat een geluk he? Ik ben niet zo'n sport fan, maar.. voor mijn conditie ga ik geregeld even joggen in het park! Al zou ik aankomen, zou ik zeker begeleid worden door mijn agency om weer op de juiste maten te komen, door middel van sporten en gewoon gezond eten!

Als model zou je aan een paar standaard maten moeten voldoen, ben jij het hiermee eens en wat is jouw ervaring hiermee?
Haha, ja.. de standaardmaten, ik ben het er ergens wel mee eens, dat dat in de modellenwereld zo moet zijn, ik denk ook dat.. hoe minder je omvang is hoe meer de kleding overheerst en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk vaak om gaat. Maar ik moet zeggen, ik vind zelf vrouwen met meer rondingen mooier!

 

Is het zo dat er in het modellenwereldje veel meisjes met een eetstoornis zijn?
Dit vind ik een beetje lastige vraag, ik denk niet dat als je een eetstoornis hebt, dat je daar te koop mee gaat lopen en zelf denk ik dat dit wel mee valt, als ik naar mezelf kijk en naar vriendinnen van me die ook model zijn, kan ik eigenlijk wel zeggen dat dit een vertekend beeld is van modellen. Ik ben zelf dun en dan denken mensen vaak dat je meteen een eetstoornis hebt, dat is niet zo!

Celine van Amstel

 

Hoe zie jij jezelf?
Hoe ik mezelf zie....hmm Lastig, ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik een levens genieter ben, maar toch ook een gedreven persoon. Als ik een doel voor ogen heb, wil ik me hier altijd wel 100% voor inzetten.

 

Ceine van AmstelZie je veel concurrentie in de modellenwereld en heeft dit invloed op jouw zelfbeeld?
Concurrentie, ja natuurlijk is die er. Als je een casting moet doen en je staat tussen nog 50 meisjes, schiet er wel eens door je heen 'waarom zouden ze mij uit al deze meisjes kiezen'. Ik heb best een sterke persoonlijkheid en laat me dan ook niet snel aan de kant blazen, al die meisjes zien is voor mij vaak nog een grotere reden om er helemaal voor te gaan!

 

Veel meisjes hebben een droom om model te worden, wat is jouw tip voor die meisjes
De welbekende tips zijn denk ik het meest aan te raden: Lekker jezelf zijn, goed eten, goed sporten, een goede huidverzorging. Dit zijn de dingen die gewoonweg erg belangrijk zijn. Ook zou een tip kunnen zijn; Oefen je gezichtsuitdrukkingen voor de spiegel, 1 look is niet voldoende als je echt model wilt worden.

Wie is jouw grote voorbeeld?
Lara Stone!
Zonder twijfel.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Mijn toekomst.... daar ben je nooit zeker van en ik ben ook niet het type dat haar toekomst helemaal uitstippelt, ik leef met de dag. Maar ik hoop dat ik een succesvolle modellen carrière tegemoet ga! Verder lijkt me kleding ontwerpen ook erg leuk, ik heb al wat dingen gemaakt en uitgedacht, maar dat is niet waar ik nu voor wil gaan, voorlopig is dit gewoon een hobby!

 

Celine van Amstel

 

En tot slot: Is er nog iets dat jij de meisjes op proud2bme.nl wilt meegegeven?
De meest sexy vrouw, is een vrouw die lekker in haar vel zit!!!!!
 

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Saar - Donderdag 11 maart 2010 19:32
Jij bent echt mooi!
en goed lijf!