Van Tilburg Shoplog

 

Heb je al wel eens gehoord van Van Tilburg? Ik pas sinds een aantal weken. Van Tilburg is naast een supergroot warenhuis van 10.000 m2 in Nistelrode, ook een enorme webshop. Op de merkenpagina kan je zien dat ze allerlei leuke en bekende merken hebben. Er is voor elk wat wils: van jong tot oud, van klassiek tot aan hip en trendy. Afgelopen week heb ik wat kleding online besteld in de webshop van Van Tilburg.

Ik ontving mijn spulletjes is deze grote doos:

Van Tilburg webshop

....en kijk eens hoe leuk het ingepakt was! Er zat zelfs een zakje popcorn bij voor Late Night Shopping!

Van Tilburg webshop

Van Tilburg webshop

Ik wilde eigenlijk iets bestellen van het merk Maison Scotch, maar kwam ineens een ander mooi merk tegen genaamd Kocca. Het merk is niet zo van de trends, maar meer van de stijlvolle tijdloze kleding. Hier was ik ook naar op zoek, want ik wilde een mooi stijlvol truitje hebben voor onder een jasje. Dat heb ik nu gevonden:

kocca truitje kocca truitje

Ik ben erg blij met het truitje. Het ziet er in het echt heel mooi uit. De stof komt ook chique en kwalitatief over en het midden van het truitje is iets langer dan de rest, wat het een beetje apart maakt.

scarlet hemkes scarlet hemkes

Op deze foto heb ik een stuk langer haar dan ikzelf heb. Ik maak hier gebruik van de Luxury for Princesses Extensions. Hierover heb ik al eens een blog geschreven.

Het leek me leuk om bij dit truitje ook een leuk riempje te hebben en ook dat vond ik in de webshop. Ze hebben namelijk ook spulletjes van het merk Pieces. Mocht je dit riempje zelf nog willen kopen, dan moet je misschien even kijken in een Pieces winkel, want volgens mij is het nu uitverkocht bij Van Tilburg. De riempjes zijn er in zilver en goud. Ik heb gekozen voor het zilveren riempje omdat ik dat mooier vond kleuren bij het zachtroze truitje.

riempje pieces zilver

Tenslotte heb ik nog een leuke trui besteld. Ik houd van lekkere warme, maar niet te dikke truien, om thuis lekker in te werken. Gewoon comfi, maar wel een beetje stijlvol. Ik wilde al langer een item kopen in mintgroen, maar kwam steeds maar niets leuks tegen of ik was bang dat de kleur me niet stond. Deze trui van Vila vond ik echter zo leuk dat ik het risico nam in de hoop dat de kleur me zou staan.

trui vila

trui vila

Ik ben superblij met de trui. Hij zit heerlijk, past goed en ik vind het leuk dat hij aan de achterkant ietsje langer is. Ook vind ik dat de kleur me best goed staat.

scarlet shoplog 

Naast de spulletjes die ik heb besteld, heeft de webshop natuurlijk nog veel meer leuke items. Ik heb er een aantal voor je geselecteerd.

Van Tilburg webshop

Ik vind het een erg leuke webshop. Het enige nadeel is dat niet alle maten altijd beschikbaar zijn, maar gelukkig wel van de spulletjes die ik wilde hebben!

Je kan je trouwens op de mode advies pagina laten inspireren. En mocht je iets bestellen bij Van Tilburg, meld je dan even aan voor de nieuwsbrief, want dan krijg je direct 5 euro korting! Shopze!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Veerle - Dinsdag 21 mei 2013 10:14
Ik kende m, maar nog nooit iets gekocht. Staat je allebei goed, Scarlet!
Proud... - Dinsdag 21 mei 2013 10:30
Ik ken deze winkel wel ik ga er best vaak heen... en ze hebben er van alles maar ook hele dure kleding maar ook wel wat goedkoper leuke winkel...
Suus - Dinsdag 21 mei 2013 10:45
Nice!
En dat mintgroene shirtje op de collage vind ik ook echt leuk!
Staat zelfs twee keer op de collage :p
Flower - Dinsdag 21 mei 2013 11:12
Leuke kleding, vind de online webshop alleen een beetje chaotisch.
Vivienne - Dinsdag 21 mei 2013 11:27
Scarlet, wat ben je toch zo mooi! Enn leuke kleertjes :D
lizzy - Dinsdag 21 mei 2013 12:19
whoehoee nistelrodee
Deempje - Dinsdag 21 mei 2013 15:30
Ik hou van van tilburg!! Ga meestal in nistelrode maar er zit ook een kleinere in ravenstein! In ravenstein verkopen ze wel de duurdere merken dus als je niet zoon hoog budget hebt moet je daar goed zoeken!
Monkey - Dinsdag 21 mei 2013 19:54
Je haar zit echt leuk Scarlet :)