Trend: panty's met patroon

 

Onder een jurkje of rok draag ik zelf het liefste helemaal geen panty of maillot maar blote benen. Sowieso loop ik in de zomer het liefste op slippers en met blote benen omdat ik een panty of strakke broek met die hitte vaak maar oncomfortabel vind. Als ik een panty draag is het eigenlijk gewoon een zwarte omdat ik dat zelf het mooiste vind. Jaren geleden - toen het hip was - droeg ik wel van die net panty's en panty's met patroontjes en de liefhebbers hebben geluk: deze trend is weer helemaal terug van weggeweest en is dus ook weer bij verschillende winkels en webshops te koop!

Bij panty's met een patroontje kun je denken aan bloemetjes maar ook grotere geometrische vormen, stipjes, etc. maar ook net panty's (die ik vroeger ook om mijn armen deed?) zijn weer helemaal hot. Je kunt ze ook op verschillende manieren combineren, net als een gewone panty. Ze worden zowel onder rokjes als jurkjes gedragen maar ook onder bijvoorbeeld shortjes. Ik weet nog niet of dit echt een trend is die bij mij past. Wat mij opvalt bij de panty's die ik tegenkwam, is dat bij veel panty's de onderkant gewoon neutraal is, maar dat aan de bovenkant wel een printje te zien is of een gekke opvallende opdruk. De meeste rokjes of jurkjes vallen daar overheen.

panty

Een net panty zal ik niet zo snel meer dragen, die tijd is geweest voor mij, maar misschien een panty met een leuke opdruk wel. Het is natuurlijk best een gewaagde trend en ik kies toch meestal voor basic en -niet te gek- als het om kleding gaat. Een beetje saai misschien, maar dat past wel bij mij. Ik ben op zoek gegaan naar een aantal leuke panty's die bij deze trend horen en ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie er van vinden. Of jullie dit al dragen en hoe je het zou combineren.

Asos

asos

panty

panty

panty

panty

panty

panty

panty

panty

panty

panty

panty

Boohoo

panty

Beenmode

beenmode

Wehkamp

wehkamp

H&M

panty

Wat vind jij van panty's met print?

 

Gerelateerde blogposts

08
MRT
Lomography
8

Reacties

Lost girl - Woensdag 20 april 2016 10:18
I like! Als mijn lichaam weer in vorm is, is dat het eerste wat ik ga dragen!!
Miekio - Woensdag 20 april 2016 11:45
Ik vind het heel leuk om te zien, maar als het warm genoeg is voor een panty draag ik liever niets, het zit me dan niet lekker. Te warm en dicht op huid. Voor mij is het legging of blote benen.
Hebben trouwens nou veel van die modellen geen ondergoed aan onder die panty of lijkt dat maar zo? Lijkt me ook niet lekker zitten...
(Daar let ik dan weer op)
UnknownAngel - Woensdag 20 april 2016 12:30
Ik draag het hele jaar door jurkjes en rokjes mét panty's en ik ben de laatste tijd helemaal into kniekousen en panty's met print, dus fantastisch :) Ik heb een hekel aan met blote benen rondlopen haha
Channah - Woensdag 20 april 2016 15:30
die met hartjes vind ik echt leuk
@Miekio haha ja zag het ook