Pimp jouw schoenen met fringes

 

Sneakers en schoenen kan je tegenwoordig in allerlei soorten en printen vinden, maar toch kies ik zelf vaak voor simpele en nette schoenen. Toch kan het soms ook leuk zijn iets te kiezen wat net even anders is. Met deze nieuwe trend hebben ze weer wat leuks bedacht voor schoenen, namelijk fringes! Deze zagen we al eerder op kleding en tassen en dan voornamelijk met lange fringes waardoor het er heel speels uitziet. Nu hebben ze dit dus vastgemaakt aan het stuk aan de voorkant van de schoen of aan het stukje stof achter de veters.

Ik weet nog niet goed wat ik van deze nieuwe trend moet denken, maar ze zien er op zich best leuk uit! Vooral omdat het toch echt weer wat anders is, ondanks dat het gebaseerd is op een eerdere trend bij kleding en tassen.

fringes

Ik denk dat het wel een leuke manier is om simpelere schoenen iets extra's te geven. In tegenstelling tot felle prints kan zoiets subtiels juist erg leuk zijn. Ze zeggen niet voor niets 'Less is more' en ik denk dat het in dit geval wel goed van toepassing is!

Omoda
boots

zwartModemusthaves

zwart

glitter

goud

panter

goud

Zoals ik eerder al schreef, heb ik ze nog niet in winkels gezien, dus als je het wat vindt is het denk ik nog even zoeken! Maar je kunt ze ook zelf maken. Misschien ook wel leuk doordat je kan kiezen voor fringes die jijzelf leuk vindt. Dit kan heel makkelijk op een paar simpele schoenen. Denk hierbij aan sneakers, laarsjes of instappers.

H&M

hm

Van haren

 

schoenen

Daarnaast lijkt het me ook wel leuk voor schoenen die al wat ouder zijn en je ze op deze manier toch weer kan pimpen. Je hebt het volgende nodig:

♥ Schoenen

♥ Stof naar keuze, bijvoorbeeld stukje (nep)leer

♥ Schaar, mesje

♥ Gaatjesmaker

♥ Kleermakerskrijt of een lichte potlood

♥ Lineaal 

Wat vind jij van deze nieuwe trend?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Black Tiger - Dinsdag 16 februari 2016 17:39
mmm nee. niet mijn smaak
Star* - Woensdag 17 februari 2016 23:02
ik vind het eigenlijk best wel lelijk :$ ^^