Inspiratie: een romantische kledingstijl

 

Mijn kledingstijl is eigenlijk van alles wat. Ik weet heel goed wat ik mooi vind, maar vind het best lastig om dit echt in een hokje te plaatsen. Ik vind het altijd heel leuk om te zien als mensen echt een duidelijke eigen stijl hebben. Dit hoeft dan niet eens de stijl te zijn die ik mooi vind, maar ik vind het leuk om een stukje persoonlijkheid daarin te zien. Een kennis van mij heeft bijvoorbeeld een heel vrouwelijke en romantische kledingstijl. Ik vind het leuk omdat het erg vrouwelijk is maar het zijn ook veel items die ik te schattig vind voor mijzelf. Dat neemt niet weg dat het haar ontzettend goed staat.

In deze blog beschrijf ik een romantische kledingstijl en zoek ik ook wat leuke items bij elkaar die hier wat mij betreft goed bij passen. Voor sommige mensen is het lastig om hun eigen stijl te ontdekken en te zien wat zij echt leuk vinden. Misschien kan deze blog daar een beetje bij helpen.

romantische kleding

Vrouwelijk en romantisch
Bij een romantische kledingstijl denk ik aan kant, bloemetjes, zachte kleuren, wit, roze, jurkjes, hoge hakken, rokken, vrouwelijk maar toch sexy. Ik denk aan een avondje uit en ik krijg een beetje een dromerig beeld hierbij. Ik word er wel blij van! Zelf hou ik wel van kleding met kant en pastelkleuren, maar een hele romantische sfeer in mijn kleding is denk ik niet voor mij weggelegd. Ik word vaak al jonger geschat (als in: legitimeren voor wijn in de supermarkt terwijl ik allang 26 ben....) en ik denk dat ik dit extra benadruk als ik veel 'schattige' kleding draag. Niet dat dat per definitie erg is, maar het past niet helemaal bij me.

Ik vind vrouwelijke kleding vaak wel heel mooi en draag dit ook graag, maar combineer het vaak ook met stoerdere kleding of donkere kleding. Je hoeft overigens ook niet met de mode mee te gaan om je eigen kledingstijl te hebben. Draag wat jij mooi vindt en waar jij je goed in voelt. Experimenteer eens met verschillende dingen en probeer ook eens dingen uit die je niet zo snel zou kiezen. Misschien staat het je wel heel goed en voel je je er goed in.

ASOS

jurkje

jurk

jurken

haarband

accessoires

schoenen

 

jurkjes

jurk

jurkjes

jurkjes

kleding

kleding

asos

jurkjes

jurkjes

jurkjes

schoenen

schoenen

schoenen

ZARA

kleding

H&M

hm

H&M

accessoires

 

Wat vind jij leuke items en past deze kledingstijl bij jou?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

miss.atelophobia - Donderdag 14 januari 2016 12:42
Die rode jurk! 😻
*** - Donderdag 14 januari 2016 14:58
Ik zou mijn kleding stijl niet meteen romantisch noemen maar hier zitten wel een aantal dingen tussen die ik mooi vind. En die kattenschoenen vind ik ook erg leuk! Al zou ik ze zelf niet dragen :-)
M - Donderdag 14 januari 2016 16:23
Allemaal erg mooi, maar niet iets wat ik op een gewone dag zou (durven) dragen. Nogal feestelijk.
Anne 93 - Donderdag 14 januari 2016 16:57
K combineer meestal romantische en stoer met elkaar. Dus laarzen met bloemetjes, maar dan een wollen trui erbij.... of alleen stoere kleding gecombineerd met romantische accessoires zoals een portemonnee, tas, sieraden of haardracht....
Anne 93 - Donderdag 14 januari 2016 16:58
Leuke blog!!

K combineer meestal romantische en stoer met elkaar. Dus laarzen met bloemetjes, maar dan een wollen trui erbij.... of alleen stoere kleding gecombineerd met romantische accessoires zoals een portemonnee, tas, sieraden of haardracht....
@Anne93 - Donderdag 14 januari 2016 17:10
Vind ik supermooi, stoer gecombineerd met romantisch. ♥♥♥
Laura - Donderdag 14 januari 2016 17:38
als dit een romantische kledingstijl is dan ben ik in de verkeerde winkels aan het shoppen hahah
E. - Zaterdag 16 januari 2016 04:42
Ik zou best wat meer romantische kleding willen dragen.Toch ben ik bang dat ik niet zo serieus zou worden genomen ,als ik dat zou doen.
RosieV - Zaterdag 16 januari 2016 10:50
Stoer- romantisch
Zakelijk - romantisch
Romantisch

Ik hou er zoveel van, ook al word ik jonger geschat.
Daarom zou ik het op het werk zakelijk en romantisch doen.