De perfecte schoen?

 

We hebben het zwaar, wij hakdragende vrouwen. Altijd op zoek naar de perfecte schoen, maar eigenlijk is hij nooit helemaal zoals je wilt: te lage, te hoge of een te brede hak. Dra-ma-tisch! En wanneer je op zoek moet naar schoenen die bij dat ene leuke jurkje voor dat ene feestje moeten passen, ben je er helemaal geweest.

schoen

Gelukkig dames, en dit mag best een applausje ontvangen, kun je via shoesofprey je eigen schoenen in een handomdraai zelf ontwerpen! En er is niet slechts een model met een hoge hak, maar een heel aanbod van modellen, stofjes, leer, printjes, hakken, decoraties etc. Of je nou voor een open, hoge schoen gaat, of een lage ballerina, alles is mogelijk.

Heb je grote voeten of juist hele kleine voetjes, brede of juist smalle voeten? En zou je ook graag eens een paar bijzondere hakken willen dragen? Ook dan kun je hier gewoon je schoenen ontwerpen. Helaas hebben ze echt alleen hakken en ballerina’s en geen laarzen of andere modellen.

schoen

Na vijf weken heb je de schoenen aan je voetjes en passen ze niet, of vind je ze toch niet mooi, dan kun je ze altijd nog terugsturen en maakt Shoes of Prey een paar in de juiste maat of andere kleur. Toch wel erg verleidelijk op die manier.

schoen

De schoenen zijn vanaf 185 euro verkrijgbaar. Aan de dure kant, vinden wij, maar dan heb je natuurlijk wel een hele bijzondere schoen in handen, eh, voeten!

Wat vind je van Shoes of Prey en zou jij een paar laten maken?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Shopaholic - Maandag 15 augustus 2011 13:23
Ik vind het echt te duur. Het is een leuk initiatief, maar nee.. ik speur de winkels wel af naar een paar die mij wel passen. ;) Er gaat toch niks boven shoppen!?!?!?
debroervanroos - Maandag 15 augustus 2011 13:34
Leuk cadeautje voor de vriendin zullen we maar zeggen.
Margriet - Maandag 15 augustus 2011 15:43
Wat een stomme blog zeg! Wie gaat er nou schoenen kopen voor €185...
Saar - Maandag 15 augustus 2011 15:54
Wat gaaf! Lijkt me echt leuk om te maken! Hoop dat het ooit ergens goedkoper kan.
Anne B. - Maandag 15 augustus 2011 16:34
Helemaal geen stom blog! De schoenen zijn alleen wel duur ja... maar dan heeft ook niemand ze!!
Lythia - Dinsdag 16 augustus 2011 11:28
superleuke site!

ik heb meteen vanalles en nog wat geprobeerd
maar helaas laat mijn portemonnee me het niet toe om het ook te kopen...
... - Woensdag 17 augustus 2011 00:10
helemaal super, mijn voeten verschillen bijna 2 maten van elkaar dus heb nooit passende schoenen. altijd hakken met bandjes want anders valt de ene schoen steeds van mn voet! dan kan het wat kosten maar het is toch leuk als je passende schoenen kunt kopen. tenzij je beide schoenen in de zelfde maat moet bestellen dan is het wat jammer....
justme - Zaterdag 15 september 2012 22:54
Haha ben nu schoenen aan het ontwerpen, gewoon voor de lol, want het is wel een beetje te duur helaas.. :(