Fijne Low Budget Make-up

 

Merken hebben vaak een enorme naam opgebouwd, waardoor zij meer geld kunnen vragen voor hun producten. Producten waar veel aandacht aan besteed is en die goed zouden moeten werken. In veel gevallen is dat zo, maar er zijn ook een hoop betaalbare producten die prima hun werk doen. Kruidvat, Trekpleister, Hema en Etos verkopen daarom veel make-up. Ik heb samen met Scarlet en Laura een selectie gemaakt van fijne budget make-up. Alle producten kosten onder de 10 euro.

Low budget make-up

Nagellak van Essence
Bij nagellak vind ik het vooral heel fijn als niet alleen de kleur mooi is, maar de nagellak ook goed blijft zitten en makkelijk aan te brengen is. Dat is bij de nagellakjes van Essence het geval. De nagellakjes zijn er in heel erg veel verschillende kleuren. Ze dekken goed. De nagellak kost 1,69 per potje en is te koop bij Kruidvat.

nagellak 

Wimperkruller True Spirit
De wimperkrullen van True Spirit vind ik heel erg fijn. Ik had er altijd eentje van ELF, maar ook deze van het beautymerk van Kruidvat is super goed. Hij heeft fijne rubbertje en beweegt goed mee. Hij kost slechts 1,99.

Kruidvat
Kruidvat

Bronzer van Rimmel London
Een iets duurder product in dit rijtje, maar nog steeds goed betaalbaar. Deze bronzer is al jaren een van mijn favorieten. Ik koop hem dan ook steeds weer opnieuw. Hij kost 8,99 bij Kruidvat. Vaak koop ik hem met een aanbieding. Hij is onwijs goed en je kunt hem opbouwen in kleur. Vooral de kleur 026 zonder glitter vind ik mooi in de zomer.

poeder

Nagellak van Hema 
Laura vindt de nagellak van Hema heel erg fijn. Sowieso vindt ze het leuk om de tussen alle kleurtjes te zoeken omdat het er altijd zo mooi uit ziet bij de Hema. Ze hebben ook gewoon veel mooie kleuren en verschillende soorten. Ze hebben long lasting en quick dry nagellak die zij heel fijn vindt. De kwastjes zijn goed en de lakjes dekken ook dus dat is ook wel fijn. Goede prijs kwaliteit verhouding.  

HEMA nagellak
Hema

Wenkbrauwpotlood Catrice
De wenkbrauwpotloodjes van dit merk dat bij Kruidvat en Trekpleister te koop is, werkt heel goed. Ze kosten geloof ik rond de 2 euro. Je kunt dit potlood gemakkelijk aanbrengen en met het uiteinde, een borsteltje, vervagen zodat het er heel natuurlijk uitziet. Het potlood kost 2,59.

wenkbrauwpotlood 

Lip Color NYC
Laura en Scarlet gebruiken beiden het lip color potlood van NYC/Catrice. Dit is te koop bij Etos en Kruidvat voor €3,99. Het is eigenlijk een soort dik potlood met de textuur van lippenstift. Het is heel fijn aan te brengen en voelt lekker zacht. Ze gebruiken allebei de onderstaande kleur. Het is heel neutraal en past goed bij de natuurlijke kleur van de lippen.

catrice balm

Make-upkwasten van Hema
Bij Hema vind ik niet alle, maar wel een aantal beautyproducten heel fijn. Ik vind de kwasten daar heel goed. Niet de aller goedkoopste, maar de iets meer luxe kwasten. Deze zijn heel zacht, goed te reinigen en brengen daardoor goed aan. Ik heb zelf de foundationkwast en poederkwast van Hema. De foundationkwast kost 3,10 en de poederkwast 4 euro.

HEma
Hema

Highlighter van Catrice
Deze poeder highlighter is heel natuurlijk en kun je met je vingers gemakkelijk aanbrengen. Ik heb deze echt al jaren en hij is onwijs fijn en zuinig in gebruik. Vooral met feestjes doe ik hem wel eens op. Ik breng het dan aan op mijn jukbeenderen en binnenste ooghoek. Deze is voor 2,49 te koop bij Kruidvat.

catrice

Wat is jouw favoriete budget make-up?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Irene - Donderdag 23 april 2015 10:39
Essence multi action mascara voor 2.59
Quirine - Donderdag 23 april 2015 11:30
De dagcreme van de Kruidvat, geeft een klein tintje en is maar €2,99!
Liz - Donderdag 23 april 2015 12:09
ik ben ontzettend fan van de hema. Daar is ook alles proefdiervrij!
E. - Donderdag 23 april 2015 12:23
Hema. Ik gebruik niet veel make-up maar dat is tenminste dierproefvrij en betaalbaar :).
Tessa - Donderdag 23 april 2015 16:47
De essence color & go lakjes zijn uit het assortiment gehaald heb ik begrepen. Is nu een nieuw lakje voor gekomen1
tessa99 - Donderdag 23 april 2015 16:54
Ik gebruik ook vaak make-up van de action, bevalt me ook goed, en is ook heel goedkoop
Yesterday - Donderdag 23 april 2015 17:41
Ik gebruik een gelnagellak van essence, die je over elke nagellak heen kan lakken. Blijft echt 10 dagen zitten, ook als ik moet werken!
Verder ben ik trouw aan True Match foundation van L'Oréal. Deze is wel duur, maar ik ben echt ontzettend wit, en dit is de enige foundation waarbij ik niet op een wortel lijk..
Leuke blog!
Maanmeisje - Vrijdag 24 april 2015 10:40
Ik koop het liefst make-up met natuurlijke ingrediënten, maar als ik amper geld heb, koop ik heel af en toe wat van Catrice, Essence, Miss Sporty, HEMA o.i.d.
Justmarr - Vrijdag 24 april 2015 22:40
Ik ben fan van de nagellak van Catrice, superleuke kleurtjes!

Voor de rest heb ik geen idee hoe ik bronzer/Foundation enzo moet gebruiken.... Ik heb ook niet echt vriendinnen waar ik het aan kan vragen, en in de winkel ben ik altijd bang dat ze me allerlei duren dingen aansmeren waar ik spijt van ga krijgen.

Maar leuke, nuttige blog!

Liefs Marja