5 favorieten van september: Nouska

Ik kan niet alleen blij worden van een mooi zonsondergang, lieve woorden van iemand of een goed gevoel dat ik krijg door iets te doen. Ook dingen kunnen me soms opvrolijken. Ik kan genieten van lekker eten, fijne geuren of mooie spulletjes. Deze week ben ik aan de beurt om daarom mijn favoriete spulletjes met jullie te delen. Wie weet pik je er iets leuks uit op of herken je wel een favoriet van mij!

♥ Kruidvat Tea Tree Face Wash
Dagelijks gebruik ik een face wash om mijn gezicht te reiningen. Ik gebruik sinds enkele weken de eenvoudige face wash van Kruidvat huismerk. Hij zit in een mooi glazen flesje met pomp. Ik heb aan één pompje voldoende om mijn gezicht en hals te reinigen. Hij schuimt goed, droogt mijn huid niet uit maar maakt mijn huid wel heel goed schoon. Ook de geur is heel fijn en fris. Hij kost slechts enkele euro’s en je doet er lang mee.

♥ KeepCup
Misschien heb je mijn KeepCups als eens voorbij zien komen op Instagram of in Plogs of achter de schermen – video’s. Ik gebruik deze koffie- en theebekers om onderweg warm drinken in mee te nemen. Op kantoor gebruik ik geen papieren bekertjes, maar mijn KeepCup. Daarmee bespaar ik papieren bekertjes en kan ik ook gewoon uit een leuke en fijne mok drinken. Ik heb een grote mok voor thee en een kleine om koffie in mee te nemen. Je kunt deze mokken online bestellen of kopen bij winkels zoals Waar. Onlangs ontvingen we ook de nieuwe Keepcup ‘Brew’. Hier over lees je later meer. 

♥ Origami Vogeltjes van Sukha
Onlangs was ik een dagje in Amsterdam en ontdekte ik een hele leuke winkel. Het heet Sukha en je kunt er woonaccessoires, sieraden, kleding en meubels kopen. Een prachtige winkel waar ik deze volgeltjes kocht. Ze zijn gemaakt van gerecycled papier en hangen nu bij mij in huis.

♥ Pastel Kleed
Dit kleed maakt me echt heel erg blij. Ik had twee meter van deze stof gekocht bij een stoffenwinkel om er een vest van te maken. Dat heb ik tot nu toe nog niet gedaan en ondertussen gebruik ik de kleden op mijn bank, op bed als sprei of als picknickkleed. Ik vind de kleurencombinatie en print heel erg mooi en er zit wol in, dus zijn de kleden ook warm.

♥ Angus And Julia Stone
Sinds een tijd luister in veel naar deze muzikanten. In november ga ik naar een concert van hen. Ik vind de stemmen van Angus en Julia heel erg mooi bij elkaar en de liedjes ook heel fijn. Hier onder laat ik je mijn favoriete liedje van dit moment horen/zien.

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

27 reacties op “5 favorieten van september: Nouska”

 1. Wat een leuk kleed! Ben wel benieuwd geworden naar die wasgel, over basisproducten van de Kruidvat heb ik al vaker goede dingen gehoord, toch maar eens aanschaffen!
  Waar is de plog van deze week eigenlijk? Of heb ik daar overheen gekeken?

 2. Over die Tea Tree wasgel heb ik ook getwijfeld. Misschien koop ik ‘m wel een keer. Angus & Julia Stone vind ik ook erg goed. ‘Draw your swords’ is mijn favoriet van hun. Leuk dat je naar een concert van ze gaat!

 3. Die kleden zitten denk ik wel snel onder de haren als Knor erop zit ;-).

 4. tututu van mis montreal…
  Leuke blog Nouska

 5. Leuke blog en leuke favo’s Nouska. Bedankt voor het delen en voor de ideeen die je gaf.

 6. Oeh ja Angus & Julia Stone! 🙂

 7. Ik gebruik ook altijd teatree reinigings spulletjes van het kruitvat. Ook het rozenwater. Het werkt fijn, maar ik baal wel een klein beetje dat er alcohol in zit.

 8. Nouska, jij hebt echt een fantastische muzieksmaak!

 9. Rozenwater van kruidvat is ook zeer goed als tonic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *