5 favorieten van november: Nouska

Omdat sommige dingen mij heel blij kunnen maken, deel ik graag weer eens mijn favorieten van dit moment. Lichtpuntjes die het leven extra fijn maken, zoals eten, drinken, luchtjes, muziek, fijne kledingstukken of mooie bloemen. Ik heb hieronder op een rij gezet wat op dit momenten spulletjes en andere dingen zijn waar ik gek op ben en vrolijk van word.

♥ 1. Lekkere Cruesli
Vaak stel ik zelf mijn cruesli samen, maar de laatste tijd koop ik af en toe Eat Natural noten en zaden. Deze cruesli is echt heel erg lekker. Ik gooi er soms nog wat rozijnen of cranberry’s overheen. Meestal eet ik dit met AH biologische vanilleyoghurt. Hij is wel wat prijziger, maar voor de afwisseling is het erg lekker.

♥ 2. Lekkerste vegetarische burger
Nog een keer een favoriet die met eten te maken heeft deze keer. Deze burger at ik afgelopen maand op de Moderne Hippies Markt in Amsterdam Roest en ik vind hem zo lekker. Ik heb hem ook een keer gegeten op Texel bij Paal 9. Een hele lekkere vegetarische burger die je zeker eens moet proberen. Ik ben benieuwd hoe anderen over deze burger denken.

♥ 3. Leuke hoed
Ik heb in Amsterdam bij het winkeltje Tut & Hola een hele mooie hoed gekocht. Hij is een beetje grijs-beige en asymmetrisch. De hoed is van vilt en ik ben er heel blij mee. Ik kan het vooral dragen met een beetje windstil weer.

♥ 4. Mooi jurkje
Omdat ik best lang ben, zijn veel jurkjes voor mij al snel te kort. Ik draag niet zo vaak jurkjes en als ik ze draag, wil ik dat het jurkje ook lekker zit. Bij H&M vond ik het ideale jurkje. Hij rekt, is lang genoeg en een mooie kleur. Ik droeg dit jurkje ook naar de bruiloft van onze collega Phoi Cai. Ik vind het een mooi jurkje om te dragen met hakken, maar draag hem ook wel eens met een spijkerjasje en Vans gympen eronder.

♥ 5. Fijne muziek
Het fijnste liedje dat ik de laatste tijd regelmatig luister is Ruarri Joseph met ‘Until The Luck Runs Dry’. Een heel mooi liedje, niet perse vanwege de tekst, maar wel een liedje dat bij mij hele fijn herinneringen oproept. Ook de clip bij dit nummer is echt heel erg mooi.

Wat zijn jouw favorieten deze maand?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

24 reacties op “5 favorieten van november: Nouska”

 1. Wat ziet die burger er lekker uit en wat een mooie foto met die hoed. Ik ben heel benieuwd naar het lied en de clip. Ik ga het luisteren en kijken als ik weer thuis ben, want ik zit in de trein op weg naar het NAE congres en ik heb geen oordopjes bij me.

 2. Je bent een prachtige vrouw Nouska en ik hou ook van jouw soort eten.

 3. Ken die burger! Al paar keer gegeten en dat ik snap dat het ook jouw favo is. Verder… die hoed vind ik mooi en staat je geweldig. Leuk jasje ook. Staat super in combi met die hoed. Beetje retro. En ja zeg, een jurkje stijlvol of vlotjes dragen met gympies, wat een idee :-).

  Leuke favo’s waarmee je niet alleen jezelf maar ook mij blij mee maakt.

 4. Owww ik vind het zo jammer dat ik die crushle niet kan eten, noten allergie. Ook de vegetarische burger niet, soja allergie. Maar je hoedje en jurkje zijn super. Vind heel mooi staat.

 5. Ik vind de favorietsblogs leuk!

  Ik ga ook een paar favorieten bedenken:
  1) mn nieuwe sjaal; i looove him
  2) geroosterd krentenbrood, dat vind ik echt lekker
  3) kaarsjes die ‘s avonds weer aan kunnen
  Meer weet ik nog even niet, maar ik ga ze proberen te verzinnen

  Thanks voor de positieve reminder!

 6. Dat jurkje is echt enorm leuk!! Staat je echt enorm moooi!!

 7. Heel mooi liedje!
  Mijn favorieten zijn op dit moment een bronzen engeltje dat ik laatst gekocht heb, (het geeft me een beetje hoop) en geroosterd brood met appelstroop en oude kaas (had die combi pas bij een lunchroom gegeten en nu ben ik er helemaal verslaafd aan)
  En natuurlijk Sinterklaas, alleen kan ik niet zo goed tegen de stress.

  O ja Nouska, een van je favorieten was een tijdje terug bodybutter die je bij de trekpleister kocht. Ik heb gezocht maar kan hem nergens vinden. Klopt het dat ie een nieuwe verpakking heeft? Anders kijk ik vast met m’n neus, hi hi.

 8. Dat liedje is heel mooi en erg rustgevend, alleen heb ik wat problemen gehad met harken, vaak op gestaan en dan knalde de steel tegen me hoofd, en een keer had mijn zusje hem verstopt onder de tuinmat, ging ik er op staan op blote voeten, 🙁 was pijnlijk… maar die jurkje vind ik echt superleuk bij je staan en ik vind die hoed echt supergaaf!! En ik hou van vegatarische hamburgers, vooral sojaburgers, ohja, maiskoekjes zijn ook echt lekker, of falafel, moet je een keer proberen! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *