5 favorieten van juli: Nouska

Zoals Scarlet al beschreef in ons eerste blog met ‘5 favorieten van…’, vinden we het belangrijk om stil te staan bij de kleine, fijne dingen in het leven. Dat kan een lekkere maaltijd, een fijn luchtje of een mooi boek zijn. Deze keer zal ik jullie laten zien wat mijn vijf favorieten zijn van deze maand. Het zijn vijf dingen die mij blij maakten. Dingen waarvan ik genoten heb en die ik graag ook met anderen wil delen. Wie weet geven soortegelijke dingen jou ook wel een lach op je gezicht komende maand. 

♥ 1. Mijn nieuwe tas en portemonnee
Tijdens mijn vakantie in Lagos, Porutgal heb ik een hele mooie tas gekocht. Ik had nog wat geld van mijn verjaardag en heb daarmee deze tas gekocht. Ik ben er echt heel erg blij mee en het is meteen een mooie souvenir. Ook heb ik een nieuwe portemonnee gekocht, omdat mijn oude uit elkaar viel. Ik vind de blauwe kleur heel erg mooi en hij is een fijn maatje.

♥ 2. Bodybutter van Superdrug
Deze bodybutter is echt mijn favoriet. Ik beveel hem ook vaak aan bij vriendinnen die hem nu ook gebruiken. Hij maakt je huid echt zacht, ruikt subtiel maar erg lekker en is helemaal niet duur. Je kunt deze kopen bij Trekpleister voor dezelfde prijs als producten van het huismerk. Ik zou hem echt eens proberen. Je huid blijft er ook lekker zacht door en glanst. Ik krijg er zelfs soms complimentjes over. Deze favoriet is dan ook meer een die ik al jaren heb.

♥ 3. Liefde en Passiebrood
Het is een prijzig broodje, maar af en toe trakteer ik mezelf met deze nieuwe broden van Albert Heijn. Mijn brood haal ik soms bij de bakker, maar uit gemak ook bij de supermarkt. Dit brood vind ik toch iets minder lekker dan bij de bakker. Het Liefde&Passiebrood van Albert Heijn darentegen is wel heel erg lekker. Ik vind vooral Rogge erg lekker.

♥ 4. Spirit Bird van Xavier Rudd
Ik heb heel vaak een ander favoriet, maar dit liedje is toch wel zo ontzettend mooi. Het is indrukwekkend mooi en heftig. Ik vind het echt een heel erg fijn nummer. Er zit veel gevoel in en is echt heel mooi gemaakt. Luister de volle 7 minuten maar eens af, want er zit een prachtige opbouw in.

♥ 5. Instagram boekjes van Hema
Ieder jaar maak ik een boekje van mijn Instagram foto’s. Ik print nog maar weinig foto’s uit vanaf mijn telefoon, dus vind ik het wel leuk om toch ieder jaar van mijn leven een fotoboekje te maken. Dit kan heel simpel op hema.nl. Ik heb er ook wat kleine losse foto’tjes bij laten printen die ik dan in mijn dagboek/plakboekje wil plakken. Verder gebruik ik nog steeds vaak mijn analoge camera voor foto’s en die moet je natuurlijk vanzelfsprekend af laten drukken.

Wat is jouw favoriet van deze maand?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

42 reacties op “5 favorieten van juli: Nouska”

 1. Hele fijne positieve dingen,
  Dat van zo’n fotoboekje vind ik echt leuk dat je dat doet.
  Misschien ook wat voor mij?!

 2. Wat een leuk idee, dat foto boekje!

 3. Mooi nummer!:)
  En leuk idee om elk jaar een fotoboekje te maken:)

 4. hihi die liefde&passie brood, heb ook al paar keer gehad 😉
  x

 5. Onwijs leuk allemaal! Zo’n boekje heb ik ook laatst gemaakt. Erg leuk om te doen, en je blijft erin kijken 🙂

 6. Wat een ontzettend mooi nummer, ik kwam helemaal tot rust! Dat liefde & passie brood ziet er ook zo lekker uit, wil het zo graag weer eens proberen maar ik ben bang dat het meer of juist minder is dan mijn normale boterhammetjes. Ook die bodylotion ga ik misschien snel eens kopen! Even opmaken wat hier nog staat, hihi

 7. Die tas is zo mooi 🙂

 8. Echt een hele leuke tas! XX

 9. Ja, Spirit Bird kende ik al. Vaak beluisterd. Prachtig nummer! Ik ben benieuwd naar dat brood (mooie naam heeft het) en naar de bodybutter, en de tas en portemonnee vind ik erg leuk! Mijn favorieten van deze maand zijn een rugtas die ik voor mijn verjaardag heb gekregen met vlinders erop, een rokje van de kringloopwinkel en meerdere liedjes.

 10. Mooi nummer, heb hem nu ook opstaan en word er helemaal rustig van! Dat instagram boekje lijkt mij ook erg leuk om te hebben, zal er eens naar kijken op de webshop.

 11. Dat liedje is inderdaad prachtig ! Ik luisterde hem vorig jaar veel maar ben hem uit het oog verloren… &nu hij weer opstaat herinner ik me de momenten waarop ik dit liedje echt nodig had 🙂 &wat ben ik blij dat je het hier toevallig bijzet! Ik word morgen opgenomen voor 3-6 maanden voor m’n eetstoornis en nu kan ik dit liedje mee op m’n lijst zetten ! & wauw ! Je tas is echt super mooi! X

 12. Wat een mooi liedje

 13. Vind het de laatste tijd soms wel lastig om wat langzamere, echt mooie liedjes te luisteren, dan ben ik bang dat ik er somber of verdrietig van word.. Maar je kan er natuurlijk ook juist troost en kracht uit halen! Supermooi liedje:) X Liefs

 14. Mooi liedje. Ga ik zeker vaker naar luisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *