10 hippe schooltassen

Nu het nog vakantie is kan je heerlijk rustig rondkijken naar mooie nieuwe schoolspulletjes. Nieuwe schriften, mappen, een vrolijke agenda en meer. Je kunt al deze leuke spullen natuurlijk het beste verpakken in een hippe, stevige tas. Wij ontvingen 2 hippe tassen van de webshop Bagageonline om te verloten onder onze bezoekers en 1 stoere tas voor onszelf om te reviewen. De webshop heeft een enorm assortiment aan tassen: van schooltassen, laptoptassen en stijlvolle tassen voor naar je werk tot aan reistassen en koffers.

Bagageonline verkoopt allerlei verschillende merken: Vans, Eastpak, Oilily, Kipling, Samsonite, Converser en meer. Wij ontvingen een mooie lederen bruine Cowboysbag.

Een stoere, stevige tas die je overal voor kunt gebruiken. Je hebt ze in verschillende formaten. Wij hebben de kleine variant gekregen om te reviewen.

Ik vind dit een hele mooie tas. Hij is stoer en chique tegelijk. De kleur bruin vind ik ook heel tof, niet te donker, maar gewoon echt mooit bruin. In de tas zit een grof gestikt logo, wat past bij het design van de rest van de tas.

Hij heeft meerdere binnenvakjes. Ook aan de achterkant van de tas zit nog een grote rits voor spullen. Dat vind ik wel prettig, want daar kan ik dan mijn portemonnee laten zodat hij veilig opgeborgen is. Je kunt de tas op twee manieren dragen, aan het handvat of aan het schouderhengsel.

Daarnaast hebben we twee rugtassen waarvan één van het merk Vans en één van Eastpak gekregen om te verloten. De tassen hebben beiden een beetje een retroprintje. Dat maakt ze lief en tegelijkertijd stoer. Ik zou deze tassen vroeger graag als schooltas gehad hebben.

De rugtas van Vans heeft Nouska zelf ook. Hij is nog een stuk steviger dan die van Eastpak. Hij heeft een dikkere padded achterkant als rug en is gemaakt van mooie, sterkte donkerblauwe stof. Aan de bovenkant zit 1 grote rits. De tas is lekker ruim en biedt een speciaal vak voor je laptop. Heel handig vind ik dat, want dat ding sleep ik overal mee naar toe.

De onderkant en de schouderbanden van de tas hebben een leuk printje. Voorop de tas zit ook nog een verticaal ritsje voor wat extra spulletjes om snel en eenvoudig te pakken. Voorop de tas zit het bekende logo van Vans.

Als derde hebben we dan nog de Eastpak padded rugtas. Deze is ietsje kleiner van de Vans rugtas. Hij is zwart met grijze stipjes en heeft het bekende ontwerp van een Eastpaktas. De rugtas heeft mooie lichtbruine details aan de onderkant op de voorkant en aan de ritssluitingen.

De tas heeft een groot vak aan de voorkant met een rits en heeft aan de binnenkant een speciaal vak voor een laptop. Boven dit vak zit nog een kleiner doorzichtig vakje voor wat spulletjes. Ook deze rugtas is bij de rug iets verstevigd, maar niet zoveel als de Vans rugtas.

Ik heb hierna nog 7 andere mooie schooltassen uit de webshop geselecteerd. Onderstaand vind je de foto’s, naam en prijs. Ik ben benieuwd welke tas jullie het meest mooi vinden.

4. Eastpak Padded Pakr Rugzak – 49,95 euro
De bekende padded rugzak uit de authentic series van Eastpak. De rugzak beschikt over een groot hoofdcompartiment, voorvak met rits voor de kleine spullen.

5. Wimona Schoudertas Geel – 44,95 euro
Ruime schoudertas van Wimona met verstelbare schouderriem en dubbele tophandle voor extra draaggemak. Het hoofdcompartiment is lekker ruim en sluit middels een rits.

6. Herschel Heritage Backpack Zebra – 69,95 euro
Rugtas uit de Heritage serie van Herschel. Deze rugtas is voorzien van een groot hoofdcompartiment met speciaal laptopvak voor een 15.4″ laptop.

7. Eastpak Out Of Office Rugzak Into The Out St – 74,95 euro
Rugtas uit de Authentic serie van Eastpak. Deze rugtas is voorzien van 2 in lengte verstelbare gewatteerde schouderbanden en een top handle.

8. Vans Realm Rugzak Geometric Cockatoo/Hot Coral – 35,00 euro
Rugtas uit de Realm serie van Vans. Deze rugtas is voorzien van een groot hoofdcompartiment, tophandle en een ruim voorvak.

9. Eastpak Padded Pakr Rugzak Jungle Dots – 59,95 euro
De bekende padded rugzak uit de authentic series van Eastpak. De rugzak beschikt over een groot hoofdcompartiment en voorvak met rits voor de kleine spullen.

10. FjallRaven Kanken Rugzak Black – 69,95 euro
Mid-Volume rugtas uit de Kanken serie van FjallRaven. Deze rugzak is voorzien van een groot hoofdcompartiment met speciaal laptopvak voor een 13″ laptop.

 

Om mee te doen aan de winactie kun je je naam en adres mailen naar win@proud2Bme.nl. Heb je gewonnen? Dan kan je binnen 4 weken na plaatsing van deze blog een pakketje ontvangen.

Wat vind jij een mooie tas?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

78 reacties op “10 hippe schooltassen”

 1. Die Cowboybacs zijn zoooo leuk!

 2. Die eastpack is ook wel leuk maar die cowboybacs blijf ik toch net iets leuker vinden :p

 3. Leuk artikel, ik doe mee 🙂

 4. Ik vind die stoere tas die jullie mochten reviewen het leukst, dat is het meeste mijn stijl.

 5. Oh wauw ik ben echt verliefd op die Vans tas, en die Eastpak is ook echt prachtig!

 6. Gaaf zeg ik doe ook mee egt een gave tas die cowboy bag

 7. die gele is supergrappig!!

 8. OMG 😀 Ik vind die Eastpak padded rugtas zoo leuk! 😀

 9. De rugzakken van het merk Roxy zijn ook super leuk en van goede kwaliteit! En ze zijn ook niet onwijs duur, ik heb er net 1 gekocht en die was 40,-. Ben er heel blij mee. (:

 10. Ik heb zelf al een cowboy bag waar ik heel blij mee ben!

 11. Die Eastpak padded rugtas en die rugzak van Vans vind ik zo mooi! Lekker simpel maar toch mooie details! Ik wil al heel lang een nieuwe rugzak haha. Heb nu een schoudertas; pijnlijk met al die boeken 😉 Ik kijk wel even in de zomervakantie of ik een van die twee tegenkom!

 12. Grappig, ik heb die foto van Nouska gemaakt zien worden :). Ik liep toen net langs met de andere meiden van de deeltijd waar ik zit.

 13. De cowboysbag en de eastpack me love

 14. Allemaal echt heel leuk!
  Ik gebruik tegenwoordig voor school alleen maar rugtassen omdat ik anders best snel last heb van mijn schouder.
  Vind daardoor echt leuk dat er steeds leukere rugtassen komen!

  1. ik heb het ook gehad vervelend hé !

 15. Weet iemand waar je zo’n cowboybag kan kopen? Ik vind die wel heel erg vet! Alleen bestellen via internet doe ik niet!

 16. Superleuk! Maar die van vans die Nouska laat zien is helemaal niet op die site verkrijgbaar?

 17. die Vans rugtas is echt leuk 🙂

 18. cowboybags zijn echt fijne tassen maar de rits gaat wel erg snel kapot jammer genoeg maar je kan er wel lang mee doen(als je de rits laat maken dan)

 19. Oo dit doet me eraan denken dat ik nog een schooltas moet kopen voor volgende week xd

  Thx voor de inspiratie!

 20. Ik ben nog steeds op zoek naar een cowboybag. Ik weet nog steeds niet in welke winkel ik ze kan kopen.

 21. Waar kan je de donkerblauw Vans tas kopen? Ik wil hem namelijk heel graag kopen!!!

 22. die eastpack is echt suppper leuk

 23. het zijn super leuke tassen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *