10 buitenlandse kleding webshops

Ik kan soms uren rondkijken in allerlei verschillende webshops, van H&M tot aan Zara en van Bershka tot aan Modemusthaves. Maar als ik heel eerlijk ben dan vind ik het nog leuker om rond te neuzen in allerlei buitenlandse webshops. Daar vind je toch vaak wat apartere spulletjes! Een ander voordeel van buitenlandse webshops is dat veel items heel goedkoop zijn. Met een beetje geluk heb je free shipping en betaal je dus echt alleen voor de items. In deze blog laat ik je tien ontzettend leuke buitenlandse webshops zien. Ik beschrijf wat het voor webshop is en laat je een aantal voorbeeld items zien.

1E-bay
E-bay is misschien wel de meest bekende buitenlandse webshop. Je kunt er zo ongeveer alles krijgen waar je naar op zoek bent. Van kleding tot aan computer apparatuur tot aan beautyspullen. De meeste dingen zijn een flink stuk goedkoper dan wanneer je ze hier in Nederland zou kopen. E-bay is over het algemeen veilig om bij te bestellen. Omdat de spullen vaak van ver komen, kan het wel even duren voordat je het in huis hebt, maar dat maakt de blijdschap met je pakketje vaak ook weer extra groot. Je kunt betalen met creditcard en Paypal. Wil je meer lezen over e-bay, bekijk dan onze eerdere blog hierover: Shoppen op e-bay. Onderstaand een paar leuke producten die ik vond op e-bay.

2 ♥ Modcloth
Eens in de zoveel tijd ontvang ik de nieuwsbrief van de webshop Modcloth. Je kunt er veel originele items vinden met een vintage look. De webshop staat in vele bekende buitenlandse tijdschriften. Je krijgt er boven 50 euro free shipping.

3Lookbookstore
Lookbookstore is een hele toffe en grote webshop uit Engeland. Ik volg deze webshop al een flinke tijd via Instagram en ben regelmatig verliefd op de kledingitems die voorbij komen. Ze hebben echt super hippe kleding, die nét wat anders is dan wat je hier in Nederlandse webshops kunt kopen. De prijzen zijn niet te hoog, maar gewoon normaal. Onderstaand vind je een aantal items uit de webshop. Ze hebben naast kleding ook veel sieraden en schoenen.

4. Asos
Asos kent iedereen inmiddels denk ik wel. Een enorme, grote Engelse webshop waar je eenvoudig via Paypal bestellingen kunt doen uit een enorm assortiment aan kleding is accessoires. De prijzen bij Asos lopen nogal uiteen. Soms schrik ik van een prijs, soms valt me een prijs enorm mee. Het leukste vind ik om tijdens de sale te shoppen bij Asos, want dat zijn de prijzen echt goed te doen. Onderstaand een aantal items uit de webshop van Asos.

5. Lightinthebox
Lightinthebox is net als Miniinthebox een Chinese site die allerlei leuke artikelen voor lage prijzen verkoopt. Van eenvoudige basics en speelgoed tot aan goedkope trouwjurken, je vindt er vanalles! De verzending is veelal gratis, maar het duurt natuurlijk wel even voordat je je spulletjes in huis hebt. Meer over miniinthebox kan je lezen in deze blog. Onderstaand vind je een aantal items uit de webshop.

6. Choies
Choies is een Aziatische webshop met enorm veel goedkope kleding. De maten vallen wel iets kleiner, dus daar moet je even rekening mee houden als je iets bestelt. Voel je dus niet rot als je een maat groter moet bestellen dan je zelf hebt, dat is normaal in dit soort webshops.

7. Romwe
Romwe is een Chinese webshop waar je opnieuw tegen lage prijzen heel veel leuke kleding kunt kopen. Ik heb eens goed rondgekeken en vond hier echt veel grappige items die ik best zou willen hebben. Het duurt wel even voordat je de producten binnen hebt, maar dat is logisch omdat het van ver moet komen. De shirts met de konijnen erop vond ik erg grappig en het broekpakje met angry bird helemaal lachwekkend. Onderstaand zie je nog wat items uit de webshop.

 

8. Etsy
Etsy is een superleuke buitenlandse markplaats website. Je vindt er keiveel creatieve items van kleine bedrijfjes. Het is dus een soort marktplaats voor creatievelingen. Ik heb er zelf een keer een hondenriem gekocht. Deze was helemaal handgemaakt in China. Superleuk om dat te ontvangen! Het is echt een aanrader om hier eens rond te neuzen. Je hebt er zoveel! Ook kleding en schoenen vind je bij Etsy. De prijzen wisselen nogal.

9. Sheinside
Seinside ken ik nog niet zo heel lang, maar vind ik ook erg leuk. De webshop verkoopt ook wel echte hipster kledingstukken, maar ook kleding die lijkt op de stijl van Bershka en Zara, waar we allemaal wel iets van in onze kast hebben hangen. Onderstaand een aantal van de items die ze verkopen.

10. Boohoo
Boohoo is een Engelse webshop. Hij is inmiddels flink bekend in Nederland. Er wordt door veel beautybloggers reclame voor gemaakt. Leuk is dat je bij veel items een filmpje ziet van iemand met de kleding aan, zodat je een beetje ziet hoe het werkelijk valt. De website ziet er heel modern uit en heel een heel breed assortiment. Onderstaand een aantal van de items uit de webshop.


Ken jij deze webshop en heb je zelf nog een leuke tip?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

14 reacties op “10 buitenlandse kleding webshops”

 1. Leuk om te lezen (: ik kijk nooit naar kleren omdat ik het redelijk nutteloos vind om he te kopen maar ik ga toch eens een kijkje nemen haha.

 2. Bij welke van deze kun je met IDEAL betalen?

  1. Bij Ali express kan je met Ideal betalen

 3. Ik heb wel eens iets bij Sheinside besteld en ik ben er erg blij mee! De foto’s geven je een goed beeld van hoe het product eruit ziet.

  Maar van Lightinthebox heb ik wel eens slechte dingen gehoord…zoals dat het een scam site zou zijn e.d.
  Ik weet niet zeker hoe het zit met lightinthebox maar ik zou toch oppassen…

 4. Hoe zit dat nou als er een dollarteken voor staat?

 5. Ja kan bij lightinthebox met iDeal betalen.

  @natalina, het is geen scamsite. Bestel regelmatig daar imdat het zoveel goedkoper is en ik de kleding in Nederland gewoon weg niet kan betalen.
  Ik heb er nog nooit problemen mee gehad, wel ooit een keer een ketting waarvan de sluiting kapot was. Maar dat werd prima opgelost kreeg verschillende opties met o.a. Geld terug of tegoedbon van meer waarde dan de ketting was.

  Alleen het duurt gemiddeld 20 dagen voordat je het binnen hebt. En het is ook nog verzekerd ­čÖé voor 80 cent. Mooie bijkomstigheid.

 6. Ik kan je sowieso vertellen dat romwe ook geen scam site is ­čÖé
  Heb al paar keer leuke dingen besteld daar.
  Duurt alleen wel lang voordat het hier in nederland is maar dat is ook wel logisch.

 7. ASOS is echt geweldig!

 8. let op bij de light in the box is het retourbeleid vreselijk, ze doen niet wat ze zeggen.. vriendin van mij heeft daardoor 300 euro niet teruggekregen.
  Dat is dus direct beetje nadeel van buitenlandse shops. maar wel heel leuke kleding moet ik bekennen!

 9. Etsy vind ik erg leuk. Ik heb er nog nooit besteld, maar ze hebben daar veel leuke, creatieve spullen vind ik.

 10. Ik heb ook verschillende keren bij lightInTheBox besteld, maar het zijn hele kleine maatjes. Dus veel dingen te klein, dat is niet leuk!!
  Maar gelukkig heb ik een grote familie, dus er is altijd wel iemand die het past
  En de twee laatste keren moest ik douanen kosten betalen, op de zelfde bestelling, die apart geleverd werden. Daar werd ik niet blij van!!

 11. Misschien wel goed om erbij te vermelden dat je boven 22,- aankoop invoerkosten via de douane moet betalen. En deze kosten kunnen behoorlijk oplopen. Dus leuk als je geen verzendkosten moet betalen, maar als je nog eens 40,- of meer aan invoerkosten kwijt bent…
  Handig weetje ­čÖé

 12. Let op! Ik heb laatst bij Modcloth besteld,echt hartstikke leuk! Maar mijn pakketje was al snel kwijt geraakt, en moest dus telkens heen en weer bellen… (was wel bezorgd want ik had voor 300 euro besteld…) nu kwam onze post bezorger vanochtend aan de deur, en vertelde hij mij dat ik wel 108 euro extra moest betalen! (Duane neem ik aan) maar nu was het ook nog het geval, dat de andere helft van mijn bestelling, apart zou worden geleverd! Dus nog eens extra 108 euro wss… Dus let ├ęchr goed op… want ik heb het weer terug gestuurd.

 13. heeft iemand ervaring met Lili gal webshop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *