Video: Carrot cake vla en apfelstrudel pudding

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video van ons. We hebben weer twee nieuwe producten gevonden in de supermarkt die ons leuk genoeg leken om voor jullie te gaan testen. Namelijk carrot cake vla van Campina en apfelstrudel pudding van Mona. Beide producten liggen maar tijdelijk in de schappen, dus als je ze wil proberen, moet je er optijd bij zijn! Benieuwd wat wij van deze producten vinden? Kijk dan snel de video.

Beide producten kochten wij bij de Jumbo, maar deze merken zijn ook in andere supermarkten te koop. Vond je deze video leuk? Neem dan ook eens een kijken op ons YouTube kanaal. Hier plaatsen we wekelijks een video wat kan varieren van ‘een dagje mee‘ tot ‘een proefvideo‘ en nog vele andere onderwerpen. Heb jij nog een leuk idee voor een video of weet je een product dat we zouden kunnen testen? Laat het ons weten. ­čÖé

 

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

24 reacties op “Video: Carrot cake vla en apfelstrudel pudding”

  1. spekjesvla…als in die snoep spekkies ­čśÇ

  2. monchouvla!

  3. marshmellow vla

  4. Heel leuk filmpje, anders dan anders. Test het vooral ook zeluf, goeie! ­čÖé

  5. Pindakaasvla!!!!

  6. Ik vind de video langdradig voor 2 producten. Het plezier is te zien maar de boodschap komt daardoor minder over, vooral in de eerste minuut. Er is zoveel bekend over geur- en smaakbeleving dus als er naast lekker niets gezegd word over de smaak, dan weet ik nog steeds niet wat ik kan verwachten.

  7. Ik vind een apfelstrudel, zonder suiker en met wat slagroom, van de natuurvoedingswinkel heel lekker maar ben niet van de vla en andere toetjes. Van dit soort producten gruwel ik dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *