Proud2Bme op Linda meiden!

Linda.nl/meiden heeft Lonneke geïnterviewd! Daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op, wat een inspirerende redactie hebben we toch. In het artikel ‘Het voelde alsof ik met kerst helemaal alleen was’, vertelt Lonneke hoe de feestdagen waren voor haar toen ze aan een eetstoornis leed. Ook geeft ze tips voor omstanders en blikt ze terug op hoe ze kerst vierde tijdens haar herstel.

Ik ben blij dat de redactie van Linda hier aandacht aan besteedt, want veel bezoekers van hun site zullen het onderwerp waarschijnlijk herkennen. Het is daarom ook extra fijn dat in het artikel wordt vermeld dat het forum en de chats ook tijdens de feestdagen geopend zijn.

Lees het interview hier!

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Proud2Bme (@proud2bmenl)


PS: Wil je ons helpen om meer bekendheid te geven aan Proud2Bme? Deel en like het interview dan op je socials. Wil je ons bovendien helpen met onze plannen om onze site willen te vernieuwen en verbeteren? Link dan gelijk even naar onze Proudfunding! We zijn je eeuwig dankbaar!

Liefs, Daniël

♥ 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

7 reacties op “Proud2Bme op Linda meiden!”

  1. ik hoop dat veel meiden iets aan je verhaal hebben en de weg weten tot Proud of andere vormen van hulp!

  2. Ik vind het zo onwijs knap dat je dit gedaan hebt! Respect! Lonneke, dit is next level toewijding!

  3. echt super leuk dat je in de linda staat! ik heb het interview net gelezen. knap van je lonneke!

  4. daar mag je echt trots op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *