Een dagje mee eten met Phoi Cai 12

Ga je mee voor een stadswandeling? Op een frisse zondag maakte ik met mijn man en kindjes een stadswandeling waarbij we bij verschillende restaurantjes wat lekkers konden halen. Op de dag van de wandeling zelf kregen we pas een route en een overzicht van restaurantjes die hieraan meededen. Zoiets spontaans was absoluut niks geweest voor mij toen ik nog worstelde met het eten, maar nu kon ik er erg van genieten. Ondanks dat het toch wat pittiger was met de meiden dan ik had verwacht… Veel kijkplezier!

Laat gerust een vraag of reactie achter onder deze video als je iets kwijt wilt! We denken graag met je mee. Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal, zoals ‘dagjes mee’ met de andere redactieleden, maar ook ProudPraat-video’s of Q&A’s. Waar zou jij graag nog een video over zien?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Phoicai

Geschreven door Phoicai

Reacties

9 reacties op “Een dagje mee eten met Phoi Cai 12”

  1. Best aardige video. ERG jammer dat je geen uitleg geeft over de verschillende gerechtjes of over het stad zelf. Je mag wel wat meer praten.

  2. Leuke video! Dank voor het delen nogmaals x

  3. Wat een fijne vlog, een gezin dat geniet van een gezellige uitstap met allerlei lekkers daarbij, zorgeloos, … heerlijk, ik weet niet of ik dit ooit zou kunnen maar ik vind het ontzettend mooi om te zien.

    Liefs

  4. Mooie vlog

  5. Wat zie je er leuk uit & zit je haar mooi! šŸ˜ Suoer knap dat je na zo’n inspannende dag nog kookt, zelfs 2 maaltijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *