Een dagje mee eten met Phoi Cai 10

Hoewel het inmiddels al herfst is, had ik voor jullie nog één van de laatste zomerdagen gevlogd. Het was voor mijn oudste dochter de eerste schooldag na haar zomervakantie waardoor het soms wat chaotisch voelde. Maar achteraf ben ik best trots op hoe we deze dag door zijn gekomen. Ik hoop dat jullie het weer fijn vinden een dagje mee te kijken!

Elke dinsdag komt er weer een nieuwe video van ons online. Wil je meer video’s van Proud2Bme bekijken? Bezoek dan eens ons YouTube-kanaal. Hier vind je allerlei soorten video’s. Van video’s met tips, ProudPraat en waarin we vragen van jullie beantwoorden, maar ook nemen we jullie geregeld mee in ons eetpatroon nu en laten we zien hoe het leven na een eetstoornis eruit kan zien.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Phoicai

Geschreven door Phoicai

Reacties

13 reacties op “Een dagje mee eten met Phoi Cai 10”

 1. Hallo phoi cai je hebt lieve kinderen ik vind het fijn dat die dagjes mee eten altijd anders zijn bij jou en de anderen en ik vind het leuk om ideeen op te doen en ik vind het fijn om te zien hoe jij altijd je best doet voor je kinderen daar wordt ik blij van groetjes

 2. Wat mooi om te zien hoe je toch het evenwicht opzoekt tussen mama zijn en een chaotische dag en een momentje op de bank voor jezelf.

 3. een maiskolf heb ik ook een keer op dat was wel lekker. ik zag dat je zachte melkbroodjes hebt met chocolade, ik heb die ook. lekker he?

 4. Hoi Pho Chai,

  Leuk om jou met je kinderen bezig te zien. Ik vroeg me wel iets af: je had ‘s avonds zoete trek maar besloot niets meer te eten. Hoe maak je op een gezonde manier deze keuze? Ik ben altijd bang dat zoete trek hoofdhonger is dus durf er niet aan toe te geven.

 5. Confronterend… Die speculaas koeken eet ik vaak met een eetbui

 6. Wat fijn om te zien hoe ontspannen je met het eten omgaat ook op en dag met stressmomenten.En zo leuk om je dochters te zien.
  Zoete trek, ja dat heb ik ook wel vaker ­čśő
  Ik koop ook geen sinterklaas, kerst of paassnoep voordat het bijna zo ver is. Het is inderdaad niet leuk of lekker meer wanneer je het al zo vaak hebt gehad.

 7. Gisteren was ik in de winkel en ik zag een chocolade sinterklaasje en ik moest zo hard aan jou denken, ik heb het wel gekocht want chocolade is toch lekker h├ę ­čśÇ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *