Een dagje mee-eten met Lonneke 26

Waar de vorige video een rustige thuiswerkdagvideo was, ben ik in deze video wat meer op stap. Ik heb namelijk een fotoshoot! Ik kon er niet heel veel van filmen omdat de productlijn nog uit moet komen, maar ik heb mijn best gedaan om er een toffe video van te maken. Een video die hopelijk inspireert en laat zien dat er zoveel winst te halen valt uit herstel.

Elke dinsdagmiddag komt er weer een nieuwe video van ons online. Deze verschijnen op onze website en op ons YouTube-kanaal. Laat gerust een reactie achter of kom eens langs op het forum of in onze chats wanneer je vragen hebt of graag door wilt praten!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

3 reacties op “Een dagje mee-eten met Lonneke 26”

 1. he, wat een mooie rustige video. Maar wauw, wat kan jij op een dag, dat je na yoga ook nog zoveel kan doen. Wat een echt leven is dat he. Ik werd gelijk verliefd op die mooie bos/fietsbeelden, ook heuveltjes of leek dat zo? Waar waren jullie? Echt heerlijk hoe je gewoon mee kan doen met wat er geserveerd wordt, toch?

 2. Leuke video! Bedankt voor het delen x

 3. Lieve Lonneke,
  Mooie video…..
  En laat eten!!!!!!!!! Dat zou ik ECHT NIET kunnen!!!! Zo knap!!

  Liefs
  Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *