Een dagje mee-eten met Lonneke 25

Mijn dag in 6 minuten! Een dag waarin ik thuiswerk en in mijn pauze een TGTG-box ophaal bij de Lidl (en daarna omkom in de aardappelen). Heb je vragen of wil je iets kwijt, dat kan zoals altijd in de reacties. Oh ja, en heb je nog een leuk aardappelrecept? Laat het me vooral weten, haha. Ik hoop dat je het weer leuk vindt om eens mee te kijken!

Elke dinsdagmiddag komt er weer een nieuwe video van ons online. Deze verschijnen op onze website en op ons YouTube-kanaal. Laat gerust een reactie achter of kom eens langs op het forum of in onze chats wanneer je vragen hebt of graag door wilt praten!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

9 reacties op “Een dagje mee-eten met Lonneke 25”

  1. moussaka!!! mijn quilty pleasure, al mag ik dat eigenlijk niet zeggen, omdat dat niet zou mogen bestaan

  2. ik vind jouw gangetje waar je je fiets ophaalt echt spooky, echt een plek voor een horrorfilm. Of ben ik de enige die dat ziet? Heerlijk om weer even met je mee te kijken. Ik ben ook fan van lichtgeroosterde koffie. Heb nu altijd goudmerk van de aldi of de groene pakjes van de ah.

  3. Aardappels raspen met knoflook erdoorheen, kruiden, olie en evt (vegan) kaas. Kun je soort pannenkoekjes mee maken, vet lekker

  4. Vegetarische bouf bourgingon met zelfgemaakte aardappelpuree

  5. Oeeh, fijne recepten en ideeen allemaal! Aardappelpuree ga ik sowieso maken, zo lekker!

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *