Een dagje mee-eten met Lonneke 20

Een woensdag zoals de meeste woensdagen: werken, sporten en weer werken. Tussendoor halen de kittens – hoe kan het ook anders – genoeg kattenkwaad uit en eet ik voor zowel mijn lunch als het avondeten restjes. Veel kijkplezier!

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee-eten, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar! Heb je een idee of een thema waar je graag iets over wilt horen? Laat het ons gerust weten!

 

Veel liefs, Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

10 reacties op “Een dagje mee-eten met Lonneke 20”

 1. mooi en fijn dagje mee. Top dat het weer gelukt is voor deze week. Goed ook wat je zegt qua context en leidraad. Ik merk dat ik me niet aan het vergelijken ben met jullie eetpatroon, maar dat het wel heel helpend en rustgevend is wat jullie altijd laten zien en delen. Ik verlang ook wel naar jouw dag/nachtritme, want bij mij is het een chaos in de zin van heel erg omgedraaid en vooral lang slapen en laat eten. Ik verlang er erg naar dat om te durven draaien. Top dat jij ondanks dat je nog geen honger hebt, toch even op verstand wat eet voor je gaat sporten. Dat vind ik echt wel een ding bij mij. Ik heb trouwens een mooi werkboek over intuitief eten vna de bieb gehaald, waar ik me in ga verdiepen de komende tijd!

  hoe vaak sport je nu in de week? Wat deed je op de video?

  Haha, arme lamp! en vriend in sportbroek aan tafel! šŸ™‚

 2. Ahh sopje en de lamp šŸ™‚
  Ze vond hem vast niet mooi.
  Heb je al een nieuwe

 3. Wat een leuke vlog, ik moest echt wel een beetje lachen toen je sopje die lamp sloopte. Was echt een top tiktok filmpje geweest haha.

 4. ik vond het een fijne video en ook wat je uitlegde!

 5. Wat leuk weer !

  Soms denk ik wel wauw je besteed veel tijd aan het maken van al die beelden, hihi bij de fietsbeelden bedacht ik me dat plots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *