Een dagje mee eten met Lonneke 19

Heel eerlijk: ik voelde me niet op mijn best toen ik de camera ‘s ochtends pakte, maar ook die dagen zitten er soms tussen. Dagen waarop ik me niet helemaal fit of gezellig voel, mezelf soms echt even een schop onder de kont moet geven om iets voor elkaar te krijgen en uiteindelijk juist energie krijg wanneer ik tóch naar buiten ga en onder de mensen ben. Maar ook dit zijn dagen waarop ik naar mezelf mag luisteren, ‘s avonds op de bank mag (en kan) zitten met wat lekkers en dat gevoel niet weg hoef te maken.

Een heel groot verschil met hoe dat er jaren geleden aan toeging: toen was niets goed en versterkte ik zelf dat ‘zware’ gevoel. Toch kijk ik terug op best een geslaagde dag. Ik ging – voor het eerst in tijden! – naar de kapper en plande mijn tussentijdse toets en praktijkexamen voor mijn autorijbewijs. En zelfs als er van alles gebeurt en het voelt misplaatst: een goede bui of gezellig humeur kan je niet forceren. Jezelf pushen en begrenzen, iets wat soms best lastig in te schatten is. Waar doe je wanneer goed aan? Hopelijk kan je daar zelf steeds een wat duidelijker antwoord op geven. ♥

Veel liefs, Lonneke.

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee-eten, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar! Heb je een idee of een thema waar je graag iets over wilt horen? Laat het ons gerust weten!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

7 reacties op “Een dagje mee eten met Lonneke 19”

 1. Hi Lonneke! Leuke mooie en (voelt als een) echte video!
  Helemaal niet te weinig gepraat, naar mijn mening. Beeld zegt toch al bijna alles!
  Heb jouw video gezellig bij mijn lunch bekeken. Ga zeker je ontbijt recept proberen, heel benieuwd!
  Thanks!

 2. Echt zo leuk dat er de laatste tijd zoveel dagjes mee eten videoā€™s online komen!

 3. Hoe maak je dat lekkere ontbijtje? Welke ingredienten gebruik je?

 4. heerlijk dat ontbijtje en dat je het zo even voor jezelf maakt. Kan je daar ook van genieten, gewoon even zoiets maken nu? Omdat je eerder koken niet fijn vond, benieuwd hoe dat voor zo’n ontbijt voor je is.

  Herkenbaar dat bij de kapper en de spiegel. En die magazines zijn ook niet echt diep he! šŸ˜‰ In Groningen was een kapper die ook een bordje op de deur had, dat ze het niet over C wilden hebben. Omdat ze het daar dus 40x per dag anders over moesten hebben.

  ik vond het een rustgevende video en mooi te zien hoe je toch wel goed voor jezelf hebt gezorgd op een wat mindere dag. Goed eten en blijven sporten helpt dan he!

  Fijn om zo ‘duidelijk’ te zien hoe je kookt en luncht vooral. Helpt mij erg iig.

 5. grappig zeg jij en je kat aan de pc haha, toen ik het zag moest ik er wel mee lachen!

 6. Je haar is super mooi..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *