Een dagje mee eten met Lonneke 18

Even een frisse wind, letterlijk! Ik experimenteer met mijn werkuren en loop daardoor een rondje hard in mijn pauze. En tsja hardlopen, dat was vroeger echt wel eetstoornis. Gelukkig is dit helemaal veranderd en kan ik echt genieten van het buiten zijn en mijn lichaam bewegen. Verder kan je ook weer genoeg kattenneusjes verwachten en ik kook echt comfort-food!

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee-eten, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar! Heb je een idee of een thema waar je graag iets over wilt horen? Laat het ons gerust weten!

 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het vooral weten!

Veel liefs,

Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

9 reacties op “Een dagje mee eten met Lonneke 18”

 1. leuke video!
  wat bedoel je met de zin dit maakt je lichaam echt kapot, of had het met de bewegingdrang te maken?

 2. Gave video weer. Zit je haar ook anders/korter? Mooi iig

  Wat was je ontbijt? Dat was niet helemaal duidelijk voor mij. Herkenbaar van dat bordje! Ik probeer het ook rustig voor mijzelf klaar te maken en gezellig.

  Fijn dat je zo kan sporten. Heerlijk idd om gezond te bwegen en fijn dat je daar hulp bij hebt van je vriend. Kan je ook wel eens niet gaan dan de week ervoor bijvoorbeeld? Herkenbaar wat je zegt over luisteren naar advies! In mijn erge es tijd deed ik alleen maar wat ik moest van mijn hoofd.

  Foei, lunchen achter je laptop! haha

 3. Hahah herkenbaar probleem van je katten op de kookplaat. Ik heb dus laatst van die super fijne oplegplaten (ofzoiets) gekocht en die zorgen ervoor dat ze de knopjes niet meer in kunnen drukken. Ik vind het zelf heel fijn en het geeft me ook een veilig(er) gevoel als ik niet thuis ben

 4. Wat een fijne video Lonneke! Bedankt daar voor. Bemoedigend om te zien dat je op deze manier kunt eten na een eetstoornis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *