Een dagje mee eten met Lonneke 17

Kopen wat er in de aanbieding is, afwijken van je normale eetstructuur… Dingen die nu voor mij niet meer zo bijzonder of spannend zijn, maar tijdens mijn eetstoornis ondenkbaar waren. Er wordt wel eens gevraagd: wat is herstel precies en wanneer weet je dat je hersteld bent? Voor mij is er niet echt een duidelijk antwoord op die vragen, want het gaat zo geleidelijk. Vaak merkte ik op dat iets mij ineens makkelijk afging en ontdekte ik zo meer progressie. In de video van vandaag, vertel ik daar iets meer over. Hoe makkelijk zoiets ‘simpels’ als boodschappen nu is en hoe anders ik daarmee omga. Hopelijk inspireert het je en geeft het je vooral hoop dat er zoveel mogelijk is! 

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee-eten, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar.

Liefs,
Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

4 reacties op “Een dagje mee eten met Lonneke 17”

 1. wat een mooi begin van de dag. Gewoon even genieten van het uitzicht buiten. Doe je dat altijd? Waar kijk je dan naar? Wat overdenk je? Zo ziet het er nl uit. En een prachtig terrarium zeg met dat mooie licht!

  Succes met je theorie volgende week!

  haha, dat lege pak. Geval vriend? šŸ˜‰

  mooi te zien hoe je kan eten met wat je in huis hebt. Ik word nl super onrustig als ik niet die dingen in huis heb die ik per se op een dag wil/mag eten.

  Deze video’s helpen mij enorm dat het honger/verzadigingsgevoel echt terug kan komen, maar vooral ook dat je er naar mag luisteren.

  ik snapte alleen niet wat je bedoelde met de vegan paneer ofzo? Wat is het precies? en wat was je avond eten?

  Thanks en je hebt echt een mooie, warme stem en uitstraling.

  HUg!

 2. Oh deze video geeft mij echt houvast.
  Ik merk nu ik mijn eetstoornis los wil laten, bijna elke dag hetzelfde eetpatroon heb ontwikkeld, en daar soms moeilijk van af durf te wijken. Er zijn nog zoveel producten wat ik graag vaker zou willen eten.

  Maar nu heb ik voor mezelf weer zo vaste patroon ontwikkeld en regels om toch ergens controle te blijve houden… en trlijk eet ik wel wat lekkers of iets dan mijn vaste patroon maar dan voel ik mij ook gelijk weer schuldig en slecht….

  Door middel van deze video, probeer ik het toch van een andere kant te bekijken…

 3. leuke video, ik dacht even na het avondeten dat er nog wat ging komen maar toen was het afgelopen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *