Een dagje mee-eten met Lonneke 16

Een ode aan het alledaagse leven, zo zou ik deze video wel kunnen noemen. Waar ik, zeker tijdens mijn eetstoornis, nooit kon genieten van de ‘kleine’ dingen, de (nu fijne) routines, sta ik er steeds vaker bij stil hoe veel waarde ik daar nu juist aan hecht. In de video van vandaag kan je hierin meekijken. Wat ik zoal doe op een dag en wat ik daarbij eet. Hopelijk laat deze video zien dat er echt een leven is na een eetstoornis. Dat een dag niet meer om alleen het eten hoeft te draaien en dat je, elke dag opnieuw, weer voor jezelf mag zorgen. Veel kijkplezier!

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar.

Take care en veel liefs.♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

22 reacties op “Een dagje mee-eten met Lonneke 16”

 1. Dit filmpje is zo…….zo’n toneelstukje. Ik mis spontaniteit. Natuurlijk mag je adviezen geven, maar het filmpje moet wel leuk blijven om naar te kijken.

 2. Bedankt voor dit fijne en rustgevende dagje mee-eten filmpje!

 3. Heerlijk rustgevend filmpje, heb er van genoten. Dank je wel!

 4. heel heel fijn bedankt perfect voor tijdens de lunch

 5. mooi, warm filmpje. Toch zou ik het fijn vinden als het weer eens een wat luchtiger, eetdagje is om te kijken. Wat meer ingezoomd ook op wat je precies eet of wat meer gefilmd over het smeren/koken en wat je precies eet op een bord in de avond. Zou ook helpend zijn. Maar snap dat de woorden in de video voor anderen miss juist ook weer helpender zijn> Maar dit is mijn wens voor de volgende video, Zou dat kunnen weer een keer? In het verleden (jaren terug) was dit vaak wel zo nl.

 6. leuk en goeie video!

 7. ontzettend mooi

 8. Hele fijne video!

 9. Heeeel erg fijn om naar te kijken. Bijna in shock door die negatievere reacties hierboven. Nep? No way! Ik was juist erg geraakt.

 10. Juist hele mooie intro. Vind het een heel sereen filmpje wat ontspannend is om te kijken.

 11. Hey Lonneke, wat maak je telkens weer mooie, inspirerende filmpjes. En die schattige kittens (die ondertussen niet meer zo kitten zijn) maken het helemaal af!

  Ik kijk er telkens naar uit.
  Veel liefs! xxx

 12. Supermooi filmpje, knap gemaakt

 13. Leuk filmpje..al vind ik persoonlijk de foto blogs het fijnst..ook qua prikkels…

 14. Fijne vlog!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *