Een dagje mee-eten met Irene 35

We praten nog even door over dezelfde thema’s als in mijn photo blog van gisteren, want in die week nam ik ook dit ‘dagje mee-eten’ op. Het is allemaal wat veel hooi op de vork. Nu heb ik al met al vaak een druk en vol leven, waar ik enorm van geniet; maar als de druk hier en daar plots wat hoger wordt, wil ik niet dat dat ten koste van mij gaat. 

Voor mezelf neem ik in ieder geval de volgende levenslessen mee: ‘meer gaan doen maakt dus niet minder’ en ‘het is vooral belangrijk hoe je je (over een paar jaar) voelt en niet wat je (over een paar jaar) hebt’. Ook herhaal ik weer een les die ik in de lockdown had geleerd en weer even vergeten was: terug naar de basis is eigenlijk best fijn en goed. En als die basis goed zit, dan kunnen er extra dingen komen. *Een kleine sidenote is dat dit een momentopname van de dinsdag is, een completer verhaal over hoe de afgelopen week is geweest en hoe ik daarmee omga, lees je in mijn photo blog van gisteren.

 

Voor nu heb ik even vakantie, dus (nogmaals) tot over twee weken! ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

3 reacties op “Een dagje mee-eten met Irene 35”

 1. Ha Irene, dankjewel voor dit fijne inkijkje en ik vind de wijze woorden van je vriend helemaal waar.

  Ik vroeg me af, hoe vind jij het om alleen te werken? Ik vind dat altijd zo pittig zonder collega’s en jullie doen dat toch wel regelmatig dat je dan weinig mensen spreekt.

  Fijne vakantie!!

 2. Proud is er voor mensen met een kwetsbaarheid, maar Proud is ook kwetsbaar. We zijn allemaal kwetsbare mooie mensen die er zijn voor elkaar.

  Dankjewel voor je openheid Irene.
  Neem je tijd en drink veel water.

  Veel liefs
  ♥

 3. Schroom nooit meer om mindere dingen ook te delen, want je helpt er altijd mensen mee!! Ik heb het nu ook super druk op werk, en even iemand aanhoren die ook even niet zo alleen maar in de ‘zo dankbaar dat ik dit mag doen-vibe’ zit is zoooo fijn èn realistisch. Ik hou ook van mijn baan, maar in deze weken voor de vakantie kan ik er ook ontzettend tegenop zien en hier even iemand over horen praten voelde echt als een last van mijn schouders omdat ik hierdoor zelf dit gevoel ook wat meer kon toelaten. Thanks Irene!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *