Een dagje mee-eten met Irene 32

Yes, er staat weer een nieuwe video online! Ga er lekker voor zitten en kijk gezellig mee. Ik hoor vaak terug dat deze video’s onder het eten gekeken worden, dus hopelijk help ik je weer door een moeilijk, maar goed eetmoment heen of vind je het gewoon gezellig om te zien. In deze video deel ik een podcast over lichaamsbeeld en zelfacceptatie, laat zien hoe ik 80% van de tijd kook (spoiler: alles in de oven), neem ik je mee naar een lunch met een paar Proud-vrijwillers en laat ik zien hoe ik mijn skincare en make-up doe.

Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video klaar op ons YouTube-kanaal. Neem zeker eens een kijkje als je benieuwd bent naar onze verschillende dagjes mee, Q&A’s en nog veel meer. 

Wat doe jij tijdens het kijken van deze video?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

2 reacties op “Een dagje mee-eten met Irene 32”

  1. wat voor vitaminesnoepjes zijn het?? Die zien er zooo lief uit!

  2. Oeh leuk weer! šŸ™‚ ben jij enthousiast over jouw homemade matcha-latte (en zo ja maak je het via een bepaald receptje)? Ik heb het zelf eens gemaakt en was toen medium tevreden / nog niet echt overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *