Een dagje mee-eten met Irene 25

Help, ik heb me verslapen! Maar het doet niet af aan de dag. De lunch die met het team gepland stond, is voor mij een brunch geworden en in het centrum van Rotterdam doe ik inspiratie op om aan een nieuwe Netflix serie te beginnen. Kan jij al raden welke? Ik hoop dat het weer gezellig en helpend is om een dagje met mij mee te kijken. Om te zien wat ik eet, hoe ik schakel als ik mijn ontbijt mis, dat ik gezellig met lieve mensen aan tafel eet en ‘s avonds weer wat lekkers voor mij en mijn vriend op tafel zet. Je relatie met eten en de relatie met jezelf herstellen na een eetstoornis is mogelijk en het dubbel en dwars waard. Zet hem op! 

Laat gerust een vraag of reactie achter in de reacties en neem eens een kijkje op ons YouTube-kanaal als je benieuwd bent naar meer video’s van Proud2Bme!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

4 reacties op “Een dagje mee-eten met Irene 25”

 1. Hi Irene,
  Thnx voor je dagje meekijken!
  Vraagje heb jij misschien de website/linkje van je avondeten? zag er erg lekker uit!
  Thnx! Liefs karina

  (Nog bedankt voor je tips eerder!)

 2. gezellig om te kijken tijdens het eten! Benieuwd nog wel wat je allemaal at tijdens de brunch, want dat was wat onoverzichtelijk/rommelig om te zien. Let je ook op wat de anderen aten?

 3. ik heb die serie ook gezien, ik vond hem leuk en spannend, zou leuk zijn als ze dit met bnrs op tv zouden doen behalve dat neerschieten dan!

  zag er gezellig uit dat etentje en lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *