De week van Marli – photo blog 14

Deze week was een week met weer een echt ‘Marli-schema’. Het waren drukke werkdagen en een vol weekend, maar ik heb eigenlijk alles met veel plezier beleefd. Het meest bijzondere was toch wel het afscheidsconcert van Nick en Simon. Zijn zij ook jullie (jeugd)idolen geweest? Kijk- en lees dan snel verder! En anders hoop ik natuurlijk ook dat je mijn photo blog leest, haha. 

Maandag

De week startte ik weer op een locatie voor een vergadering. Dit is één van onze oudste locaties en nog een echt verzorgingshuis. Er hangt altijd zo’n fijne en gemoedelijke sfeer. De vergadering verliep goed en daarna keerden mijn collega en ik huiswaarts om verder te werken. Ik natuurlijk onder het gezelschap van Ronjaatje. In de avond heb ik ook nog wat boodschappen gehaald, dus het was een productieve dag! 

Dinsdag 

Vandaag was een spannende ochtend! Ik geloof dat ik zenuwachtiger was dan Ronja zelf, want ze moest haar jaarlijkse vaccinatie halen. Mijn dierenarts is wel altijd super vriendelijk en neemt alle tijd voor Ronja. Met even een flinke blaas en een miauw was de prik snel gezet. Ik ben dan zo trots op haar! Dapper poesje! 

Daarna was het tijd om aan het werk te gaan en ik moest ook nog naar een kennismakingsgesprek met een potentiële nieuwe vrijwilliger voor een cliëntenraad. Het was alleen zo’n hectische dag dat ik deze keer de locatie niet op de foto heb gezet. Oeps….

Woensdag 

Woensdag heb ik, voordat mijn werk begint, al bijna een dag erop zitten…. Vanochtend was het namelijk tijd om eerst mijn medicatie op te halen en bloed te laten prikken. Binnenkort heb ik weer een afspraak met mijn internist en dan moeten de waardes weer bekend zijn om mijn medicatie verder af te stemmen. Ik ben benieuwd! 

Op kantoor was het vandaag extra gezellig. De paashaas bracht ons namelijk een bezoekje en had voor iedereen een doosje chocolade-eitjes bij. Lief, hé! 

Donderdag 

Met nog een slaperig hoofd scheen de zon al volop door de ramen. Ik vind het zo fijn om hiermee wakker te worden! Ik merk oprecht dat zonnestralen en de langere dagen mijn energie doen toenemen. Wel had ik vandaag even een moment die me overviel. Soms komt opeens het verdriet om mijn overleden vader naar boven en heb dan geen eens een specifieke reden daarvoor. Maar dat hoeft ook niet. Hij zit immers altijd in mijn hart.  

Op het eind van de middag had ik nog een vergadering, waarbij we veel hebben besproken over de toekomstige beleidsplannen. 

Vrijdag

Yes, vandaag was het tijd voor het afscheidsconcert van Nick en Simon! De tickets had ik volgens mij al meer dan een half jaar geleden besteld, maar vanavond ging het feest plaatsvinden! Met één van mijn beste vriendinnen reed ik rond 18:00 uur richting Ahoy. 

Met een prachtige staanplaats hebben we heel de avond hard lopen meezingen. Best bijzonder, want 15 jaar geleden heb ik verschillende nummers van Nick en Simon echt blauw gedraaid en nu splitsen hun wegen dan officieel. Uiteindelijk dook ik met nog veel adrenaline rond 01:00 uur mijn bedje in. 

Zaterdag

Tijd om mijn stembanden te laten rusten was er niet, want deze middag kwam een vriendin van mijn studie op bezoek. We hadden elkaar een paar maanden niet gezien en dan weet je het bij ons wel… kletsen to the max! Deze middagen zijn echt goud voor mij met bakjes thee, een lekkere muffin, een zonnige wandeling en heel veel gezelligheid! 

Zondag

Zondag was eerste paasdag en had ik vrij van Proud. Ik begon de dag met een spinningles, waarbij de instructrice er een lentefeestje maakte met haar muziek. Heel leuk (en warm haha)!´s Middags ging ik naar een verjaardag van een vriendin en in de avond bracht ik nog een bezoekje aan mijn moeder. Een volle, maar weer hele gezellige (paas)dag! 

Ik hoop dat jullie ook een fijne Pasen hebben, waarbij je vooral jezelf mag en kunt zijn. Uiteindelijk viert iedereen de paasdagen anders en als je kampt met een eetstoornis kunnen sommige momenten hierbij natuurlijk wel lastig zijn. Maar heb je nu een brunch, een paasdiner of dagje weg; deel vooral met de mensen om je heen waarmee jij het moeilijk hebt (als dit mogelijk is en er voldoende vertrouwen is). Juist met deze speciale dagen is wat extra zorg en liefde heel fijn. Daarom van mij ook een extra dikke knuffel en een mooie week toegewenst! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Marli

Geschreven door Marli

Reacties

6 reacties op “De week van Marli – photo blog 14”

 1. Hihi we waren op dezelfde avond bij Nick en Simon! Was tof!

  1. Hee L,

   Ah, wat grappig en het was zeker tof!! Ik hoop dat je net zo hard hebt genoten als ik!!

   O en als je me een keertje zou tegenkomen, wees nooit bang om me aan te spreken als je dat wil. Altijd leuk!

   Liefs,
   Marli

 2. wat een leuke blog van jou ook druk maar dat maakt niet uit, leuk dat je naar het afscheidsconcert van nick en simon bent geweest, ik ben geen fan maar hun muziek vind ik wel mooi!

  1. Hee Britney,

   Dankjewel voor je leuke berichtje!
   Ook leuk om te horen dat je de muziek van Nick en Simon mooi vindt. Sommige nummers zijn heel emotioneel en andere weer heel vrolijk, hé. Dat maakt het lekker afwisselend :).

   Liefs,
   Marli

 3. wat een leuke blog, afwisselend, energiek met rust tegelijk
  hoe gaat het nu met Ronja?
  groet Donna

  1. Hee Donna,

   Dankjewel voor je fijne woorden! En wat lief dat je naar Ronja vraagt! Ronja heeft geen last van haar vaccinatie en heeft de afgelopen dagen heerlijk met de lente in haar bolletje buiten gelopen ;). Maar ze houdt ook wel heel graag van slapen, haha. Dat is ook die balans met energie en rust!

   Liefs,
   Marli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *