dagje mee eten met femke

Welkom bij mijn allereerste dagje meeeten! Een beetje een rommelige vlog misschien, maar dat is ook hoe mijn meeste dagen zijn, hihi. Ik hielp een vriendin met haar verhuizing, we aten mijn favoriete eten en we deden ons dagelijkse middagdutje. Oh en Kinder chocolade en Fristi kan niet ontbreken op een dag bij mij 😉

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A’s en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Femke

Geschreven door Femke

Reacties

3 reacties op “dagje mee eten met femke”

  1. klopt het dat de reacties die er eerst stonden verdwenen zijn? IK was benieuwd of Femke nog op mijn reactie had gereageerd nl.

    1. Als de reacties er weer zijn zal ik zeker reageren Lasse! ☺️

  2. Klopt! Die zijn (nog) niet meegekomen naar deze nieuwe site, maar stel je vraag/reactie gerust nog eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *