Video Challenge: spullen weggooien

 

Een eetstoornis is hard werken, elke dag opnieuw. Je vecht voor een beter leven, jouw leven dat zo veel mooier kan zijn. Je werkt aan je herstel, en wint langzaam je vrijheid terug. In het verschiet ligt een prachtig leven wat jij straks met beide handen aan kunt pakken, maar ook zonder eetstoornis is het mogelijk dat je dingen in je leven tegenkomt die je moeilijk vindt of waar je tegenaan loopt. Dat is helemaal niet erg of raar en kan nu eenmaal altijd gebeuren. Het is de kunst om er op een goede manier mee om te gaan en om je gevoel niet uit de weg te gaan. In deze video deel ik met jullie een persoonlijke uitdaging die ik ben aangegaan. Ben je benieuwd hoe me dat is afgegaan? Bekijk dan de video!

♥ Welke persoonlijke uitdaging zou jij wel eens aan willen gaan?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

L - Dinsdag 27 februari 2018 13:14
Goed bezig! Leuke video! En even eh.. wat heb je een prachtuge boekenkast!!!
Ik heb als kind ook bierdopjes gespaard, maar heb ze weggegooid omdat ik het toen teveel vond stinken hahaha
anoniem - Dinsdag 27 februari 2018 13:15
Vet cool! Ik begrijp je zo goed. Ik heb ook nog duizend spullen die ik niet weg kan doen. Niks om je voor te schamen hoor!
x - Dinsdag 27 februari 2018 13:30
Omg... Dit is precies wat mijn probleem is, ook. Ik vind het écht heeel moeilijk om spullen weg te gooien, zeker als het om kleding gaat.
Ik heb gewoon nog kleding in de kast liggen van 10 jaar geleden. Ik gooi nooit wat weg..

britt - Dinsdag 27 februari 2018 14:03
aah super goed van je!
en wat zijn jullie toch leuk als proud team ! :)
Janneke - Dinsdag 27 februari 2018 14:09
Wat goed dat je dit doet! Leuke motiverende video! ♥
britneyangel - Dinsdag 27 februari 2018 17:01
leuke video
Prue - Dinsdag 27 februari 2018 17:18
Spullen weggooien? Hoezo? De kringloopwinkel en tweedehandswinkels zijn er in veel gevallen blij mee. Je kunt dingen verkopen op Koningsdag. Je kunt weggeven aan vrienden, familie.

Sommige prive dingen kunnen niet door anderen gebruikt worden, maar soms leven we naar mijn idee iets teveel in een wegwerpmaatschappij....
aloe - Woensdag 28 februari 2018 14:03
dan heb je de video niet gezien denk ik, ze doet alles naar goede doelen!
Prue - Woensdag 28 februari 2018 15:33
ha nee aloe dat klopt, gelukkig maar dat ze dat doen!

Ik vind dit alleen iets anders dan weggooien.
D - Dinsdag 27 februari 2018 18:37
Leuk dat je hebt gedaan wat je lastig leek of 'eindelijk' eens deed en ook goede bestemmingen er voor hebt gevonden of over nagedacht hebt. Ik wilde dat ook eens vwb die bierdoppen maar dan met plastic doppen en dan een tafeltje oid. of zelfs vloer in tegelvoeg ed. Heb later nog met bierbeugels, haakjes gemaakt om zelfgemaakte kasten daar 'deurhaakjes' op te maken van die bierbeugels. Alles wat je zelf maakt of ontwerpt kan wel en dan zie je dat in alledaagse voorwerpen wellicht en is uitdaging wat er dan van te maken en uniek als het lukt en mooi is/wordt, maar gaat zoveel denkwerk meestal in zitten. Begrijp het dan wel; alles wat je liet zien zou ik ook wel over twijfelen; wel of niet weggooien/-doen! Leuk om te zien, die kledinguitwisseling op kantoor.
Vienna - Dinsdag 27 februari 2018 20:03
Ik ga je goede voorbeeld volgen!!!
Vienna - Dinsdag 27 februari 2018 20:05
Ps. ik word zo vrolijk van jullie!! :D
Sterregoesforit - Woensdag 28 februari 2018 01:16
Leuke dappere fijne video! Super bezig :) X
Vlien - Woensdag 28 februari 2018 09:35
Leuke video! Ik moet ook nodig gaan opruimen. Alles wat ik weer tegenkom denk ik ook wel ooit nog te kunnen gebruiken en ik hecht veel te veel waarde aan stomzinnige dingen in huis. Opruimen geeft denk ik wel meer rust.
aloe - Woensdag 28 februari 2018 14:04
oh Lotte wat een leuke vlog! Ik vind het superstoer, die kwetsbaarheid en ook hoe je er mee omgaat met jezelf schamen of veroordelen en dat je tegen jezelf zegt dat het gewoon mag. Ff thee drinken en weer verder. Ik vond dit een supertoffe video en ik kan me goed voorstellen... ik heb ook veel moeite met dingen wegdoen.... maar ik ben nu wel vrolijk en gemotiveerd.bedankt hoor!
Valerie - Woensdag 28 februari 2018 14:32
Je moet weten waar je het voor doet.
Een mama - Donderdag 29 september 2022 19:24
Mijn dochter van 8 jaar heeft jouw video gekeken en ze wil nog meer zien, omdat het zo leuk is om te kijken naar iemand die zijn spullen wegdoet.

Het inspireert haar ook, zodat ze leert hoe je dat kan doen.

Ga zo door!

Groetjes een mama