Unboxing Healthbox & Win

 

Ik vind post krijgen sowieso heel leuk, maar elke maand jezelf verrassen met een pakket met allerlei leuke en lekkere gezondheidsproducten is al helemaal een feestje. Van Healthbox kreeg ik een box toegestuurd met allerlei leuke producten en we mogen er ook twee weggeven! Elke maand verschijnt er een nieuwe box met lekkere en gezonde tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, multivitamine en andere dingen die passen bij een gezond leven. Meer lezen over zo'n leuk abonnement kan hier en doe natuurlijk ook mee aan onze winactie. Ben je benieuwd wat er in de Healthbox van oktober zat en wat je moet doen om zelf ook kans te maken op dit verrassingspakket? Bekijk dan de video!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lille - Dinsdag 17 november 2015 13:04
Wat een leuke producten zitten erin zeg! Zou het echt heel tof vinden om hem te winnen. Ik ben de laatste tijd veel bezig met Gezond en Groen leven enzo, en dit zou toch een mooie aanvulling erop zijn. (Want aangezien ik nog op school zit, ben ik te arm om zelf zo'n abonnement af te sluiten)

Liefs
Lot1995 - Dinsdag 17 november 2015 13:11
Hele leuke video.
Ik houd altijd van zo'n pakketten,melke keer weer n verrassing wat erin zit.
Ik wil graag winnen omdat ik benieuwd ben naar nieuwe producten en ik sinds kort weer volop geniet van fitness, dus lijkt het me een goede aanvulling..

Jullie mogen zeker vaker zo'n video's plaatsen ;)
Natasja - Dinsdag 17 november 2015 13:26
Wat een leuk idee om aan iemand cadeau te geven! Toen ik deze video keek, moest ik gelijk aan mijn zus denken. Ze is helemaal into gezond leven en zou deze box daarom ook heel leuk vinden om te krijgen. Aangezien ze de laatste tijd zo'n druk leven heeft, zouden wat 'feel good' producten geen kwaad kunnen zodat ze ook iets heeft om even te relaxen :) Ik zou het daarom leuk vinden om deze box te winnen, zodat ik hem cadeau kan doen aan mijn zus.
Tess - Dinsdag 17 november 2015 13:53
Ik zou heel graag willen winnen omdat ik het de laatste tijd heel druk heb met m'n nieuwe studie, die ik super leuk vind, maar daardoor vergeet ik ook soms om mezelf chill te verzorgen en zo'n healthbox zou echt een cadeautje zijn voor het 'harde werken' :)

Rebeca - Dinsdag 17 november 2015 14:08
hooi.. Ik vind de box geweldig. Ik zou het heel graag willen omdat ik de laatste tijd heel erg druk heb met mijn werk+studie en het zou geweldig zijn om extra energie te hebben. Ik ben ook gek op nootjes en thee. =)
Sophie - Dinsdag 17 november 2015 14:15
Ik ken inderdaad de beauty box en ik vind dit eigenlijk wel een leuker alternatief. Het zal ook goed voor mij zijn om op een gezondere manier met mijn uiterlijk bezig te zijn dus ik doe mee en hoop dat ik win.
Madeline - Dinsdag 17 november 2015 14:31
Hooi

Ik ben een voetballer en hardloopster
Dus heel sportief ik zou graag winnen
Ook voor m'n moeder en m'n zus we zijn heel sportief dus iedeaal
Claudia - Dinsdag 17 november 2015 14:32
Ja ik wil zeker graag winnen probeer altijd wel bezig te zijn met gezonde dingen maar dit kende ik nog niet, en wil het zeker graag proberen
Neske - Dinsdag 17 november 2015 14:54
Oh leuk om niwe dingen te proberen ik probeer nu net nieuwe slaken te ontdekken en na zoveel jaren eindelijk zorg te dragen voor mijn lichaam.
Emilia - Dinsdag 17 november 2015 14:56
Wat een leuk pakket! Ik zie allemaal leuke health producten waar ik nog nooit over heb gehoord of die ik nog nooit eerder heb gebruikt, dus ik zou daar graag verandering in willen maken! ;)
Roos - Dinsdag 17 november 2015 15:10
Wat een leuk pakket! Ik doe heel graag mee, omdat ik nu zelf ook weer ga opbouwen naar een healthy lifestyle :) Er zitten superveel producten in deze box die me heel leuk lijken en ik erg benieuwd naar ben!
Irene - Dinsdag 17 november 2015 15:15
Ik zou de box dolgraag winnen, omdat ik volop in herstel ben en mijn lichaam die voedzame en verzorgende producten dus wel kan gebruiken! Een aantal producten uit de box ken ik al, andere zijn compleet nieuw voor me. Dus kom maar op!

Liefs Irene
Marieke - Dinsdag 17 november 2015 15:45
Ik zou de box graag willen winnen omdat ik merk nu het meer naar de winter begint te gaan ik wat minder energiek begin te worden.
Om me wat beter te voelen ben ik begonnen met meer sporten en wat gezonder eten ik merk dat dit mij een enorme boost geeft, daarom zou deze box echt ideaal zijn!❤
Indy Szalaga - Dinsdag 17 november 2015 15:51
Het lijkt me ontzettend leuk om de box te winnen om met een beetje extra hulp mijn eind doel te halen kwa gewicht. Ben zelf sowieso fan van de body&fit shop producten dus dit zou ideaal zijn!
Mootje - Dinsdag 17 november 2015 16:00
Wat een leuke box zeg! En ja, ik zou deze ook graag willen winnen, echt leuke en lekkere dingen zitten erin. Volgende week ben ik jarig! En ik Menstrueer al weer een jaar en het gaat gewoon echt goed! Dus een mooi cadeau om dit te vieren!
Ilse - Dinsdag 17 november 2015 16:11
Deze doos zou nu echt perfect zijn! Ik ben nu steeds om de paar weken ziek dus extra vitamienen kunnen altijd! Ik sport zelf ook veel (heb een gezond gewicht ondertussen!) ik merk alleen dat ik nog niet zoveel kracht heb dus die shakes en nootjes zulle daarvoor misschien wel hulpvol zijn!! Ik hoop dat je je ook snel wat fitter voelt Laura! :)

Liefs Ilse
framboosxx - Dinsdag 17 november 2015 16:14
Leuke video!
Het zou me leuk lijken om een box te ontvangen! Ik denk er wel eens overna om een box te bestellen, maar weet niet zo goed wat ik ervan kan verwachten, en welke producten ik ontvang.
Het lijkt me leuk om een box te ontvangen om te kijken of het echt wat voor mij is=)
Marlotte - Dinsdag 17 november 2015 16:42
Wat een ontzettend leuke box is dit zeg! Een aantal van de producten kende ik al, maar een boel ook nog niet. Altijd leuk om nieuwe producten uit te kunnen proberen, zeker in deze dure maanden. Ik waag graag een kansje om deze box te winnen! Duimen maar!
Kyra - Dinsdag 17 november 2015 16:50
Ik vind het echt een super leuke Box. Nieuwe producten uitproberen en testen vind ik heel leuk om te doen en vind het ook altijd leuk om naar deze filmpjes te kijken van jullie!
Ik zou graag eens willen kijken welke producten er inzitten. Al het me bevalt ook elke maand een eigen cadeautje te mogen uitpakken.
Liefs
mooi - Dinsdag 17 november 2015 17:04
Super leuk!!
Ik heb er net eentje besteld op Healthbox.nl!
Ben benieuwd :D
lyv.106 - Dinsdag 17 november 2015 17:19
Super leuke winactie!!!
Lijkt me super leuk om nieuwe dingen te testen en uitteproberen, ben benieuwd of dit iets voor me is. Misschien dat dit helpt als een schop onder mn kont!? Om door te blijven vechten en om mezelf goed te verzorgen en te respecteren! Het blijft altijd lastig voor mij om mezelf te verwennen. Hoop dat ik een kans maak! Xx
Manonnetje97x@gmail.com - Dinsdag 17 november 2015 17:32
Wat een onwijs leuke video!!! en wat fijn dat er zoveel meiden jullie geweldige kanaal volgen en hoop dat het hun helpt. Want mij heeft het ook onwijs erg geholpen toen ik in de kliniek zat. iedere dag las (op dit moment lees) ik jullie blog en het hielp me echt. Omdat ik zag dat eten helemaal geen monster van je maakt. Want het is juist een wondermiddel dat lichaam gezond en fit houd. En boven dien is dit wondermiddel onwijs lekker. Ik zou graag dit pakket winnen omdat ik stiekem erg trots ben op mezelf dat het nu zo goed gaat. en ik ben bovendien benieuwd naar de noten (:

Liefs manon
Annemoontje - Dinsdag 17 november 2015 18:03
Super leuk! Het lijkt me heel leuk om uit te proberen, ik kende namelijk wel inmiddels de hellofresh box die Nouska een keer heeft uitgepakt, eerst deed me dat hier aan denken, maar het is totaal iets anders, naja deels! Haha, dus het lijk me heel leuk om te winnen
Julia - Dinsdag 17 november 2015 18:11
Zoooo leuk! Lijkt me heel leuk om zo'n verrassingspakketje open te maken met allerlei verwen producten. Super leuk idee! En het lijkt me heel leuk om dit te winnen voor mijn verjaardag =D (Aanstaande zaterdag word ik 18) Ik ben heel blij met de vooruitgang van het afgelopen jaar en sta mezelf ook toe om me te verwennen en goed voor mezelf te zorgen. Zou dit zo leuk vinden als extra'tje!
priscillaaaaax - Dinsdag 17 november 2015 19:34
Superleuke video! Ik ben de laatste tijd al allemaal nieuwe producten aan het uitproberen, maar meestal zijn de dingen die in deze box zitten los best wel prijzig en koop ik het niet zo snel. Ik hoop heel erg dat ik daarom zo'n leuk verrassingspakket win. Dan kan ik nog meer variëren en ga ik me steeds weer wat beter voelen.
Carlijn - Dinsdag 17 november 2015 20:42
Weer een hele leuke video!! Van pakketjes zelf word ik altijd al enorm blij, laat staan de inhoud die in daarbij in dit pakketje zit, geweldig! Zou er zelf, en daarbij velen anderen zo te zien, echt enorm blij van worden!
Jessica - Dinsdag 17 november 2015 21:24
Super leuke video!
Ik zou de box super graag willen winnen, omdat ik voor mezelf nog niet altijd even goed zorg. Ik moet dit wel leren. Misschien als ik de box heb gebruikt wil ik niet meer anders;)!
Ann-Sophie - Dinsdag 17 november 2015 21:39
Ik vind het altijd zeer fijn om nieuwe dingen uit te proberen en vervolgens producten te ontdekken die goed bij me passen om ze daarna zelf te kopen. Het is ook altijd leuk om te variëren met voeding en huidverzorgingsproducten.
marijksels - Dinsdag 17 november 2015 21:54
Wauw wat leuk zo'n box, lijkt een heerlijke cadeautje voor mezelf. Want in mezelf verwennen ben ik niet zo goed...sterker nog ...een ramp. dit lijkt me heerlijk!
Nova - Dinsdag 17 november 2015 23:35
Heet ik doe graag mee met deeze leuke en gezonde win actie . Ik zou dit graag willen winnen omdat me hertstikke leukt lijkt om zo iets uit te probeeren . En iets winnen is altijd leuk naartuurlijk ik zal het niet telang maaken ik stuur ook nog ff een mailtje
Met vriendelijke groeten nova
Lenka - Woensdag 18 november 2015 07:32
Leuk zeg zo'n box!
Ik zou hem graag willen winnen in het kader van lief zijn voor mezelf. Dit is iets wat ik heel moeilijk vind en de laatste tijd steeds meer stapjes in probeer te zetten. Ik ga dan bijvoorbeeld een keertje koffie op een terrasje drinken ondanks dat het voelt dat ik dat niet verdien. Het gaat gelukkig steeds iets makkelijker, maar de producten uit deze box zou ik nog niet zo snel gunnen aan mezelf. Daarom zou dit een goed stapje voor mij zijn denk ik!
Mandarijntje - Woensdag 18 november 2015 08:32
Ik kende dit helemaal niet, wat leuk en een goed initiatief!
Ik ben in ieder geval enthousiast gemaakt!
Ik zou deze box heel graag willen winnen voor mijn moeder, ze is net uit het ziekenhuis terug nadat ze voor de zesde keer kanker heeft gekregen, het gaat gelukkig redelijk goed nu met haar, maar wat zou ik haar graag zo'n leuk en origineel cadeau willen geven! Ze verdient het zo enorm en juist nu zou het ideaal uitkomen.
Ik zou het onwijs tof vinden om dit te mogen winnen en haar als verrassing te mogen geven
Nina - Woensdag 18 november 2015 08:48
Het lijkt me echt super tof om zo'n box te mogen proberen! Ben zelf erg bezig met sporten, waar ik eerst in door sloeg en nu m'n evenwicht in aan het vinden ben waar gezonde voeding (en af en toe iets minder gezond 🙈) een onderdeel van is!
Leuke video! Liefs
Joo - Woensdag 18 november 2015 09:29
Ik zou graag de healthbox winnen, omdat ik het verdien om mezelf eens te verwennen en omdat ik beter voor mezelf wil gaan zorgen.
afterglow - Woensdag 18 november 2015 09:30
Super cool! Ik zou deze box graag willen winnen want ik wil blijven oefenen met het uitproberen van 'nieuwe' of onbekende producten.
Verian - Woensdag 18 november 2015 12:46
Leukkk! Past helemaal in de nieuwe balans die ik aan het zoeken ben en deels gevonden heb. Beweging en de juiste maaltijd bereiden zitten er al goed in, de rest blijft nog een beetje onderbelicht. Waar moet je beginnen? Heb lijkt mij super om kennis te maken met producten die ik nog niet ken en zo ook dat stukje persoonlijke verzorging mee te kunnen pakken! Ik kreeg al helemaal zin ook zo een pakket thuis open te mogen maken - toch een soort van kerst pakket. En misschien eigenlijk wel een heel goed idee jezelf elke maand op een verrassingspakket te trakteren. Hoezo wachten en hopen dat je het van iemand krijgt als je jezelf het plezier ook kunt geven?
Siena F - Woensdag 18 november 2015 12:55
AAAH eindelijk zijn mijn gebeden verhoord! Ik zat hier al zo lang op te wachten, een box helemaal speciaal gericht op je lichaam in plaats van al die boxen gericht op je uiterlijk! Ik doe dus heel erg graag mee om deze te winnen!

Groetjes Siena :)
Elles S - Woensdag 18 november 2015 16:19
Wow die box wil ik echt graag winnen vooral alle leuke body en fit producten die er in zitten met lekkere nootjes en voor alle sport goeroes after workout shakes in handige meeneem verpakkingen👍 me heel leuk omzelf die doos te unboxen. Ik volg jullie nu al een tijdje, ik vindt vooral de reviews erg leuk dus ga daar vooral mee door💪

Groetjes Elles
vivianne Vissers - Woensdag 18 november 2015 17:30
Lijkt me super leuk om zo'n gezonde box met top kwaliteit natuurlijke producten te ontvangen.
Vooral de Orthica producten zijn super, maar helaas boven mijn budget...
Ben overmorgen jarig, dus zou een erg leuk verjaardagskado zijn ;-)

Groetjes, vivianne
Mellie - Donderdag 19 november 2015 05:37
Het lijkt me zo ontzettend gaaf om een box te winnen! Ik ben bezig met aankomen en herstellen en wil graag trainen en gezond leven en daar hoort natuurlijk altijd wat lekkers bij, maar ik geniet ook wel eens van minder gezonde dingen. Ook vind ik nieuwe dingen uitproberen best eng, maar ik zou het dan wel willen proberen! Ook heb ik nooit wat gewonnen en het zou heel gaaf zijn als dat nu wel zou gebeuren!
miss.atelophobia - Vrijdag 20 november 2015 07:57
Leuk idee die boxen!
Ik ga vanaf vandaag op mezelf wonen en wil hier graag een gebalanceerde levens- en eetstyle voortzetten. Met de gewone supermarkt producten kan ik ook wel een eindje kom maar d aamvulling van een healthbox kan ik het feestke compleet maken. Want ja het eten blijft soms even wat lastig maar over het alhemeen kan ik weer zeggen day eten een feestje is waar ik van kan genieten en bij feestjes hoort een cadeautje / feestboxs. 🙈😊
Julianne - Vrijdag 20 november 2015 13:00
Als je dan opeens met een nieuwe studie begint, verplicht uit huis moet en je alles opeens zelf moet uitvogelen, vliegt het leven soms even aan je voorbij. En soms betekent dit ook dat je aan jezelf voorbij gaat. Ik slaag er in af en toe een momentje voor mezelf te vinden om me uit te leven aan iets fysieks, zodat mijn hoofd weer helemaal leeg wordt en ik weer met beide benen op de grond sta. Deze doos zou een cadeau zijn dat ik mezelf niet zo snel zou gunnen. Wat ik niet zou durven uitproberen, omdat ik het niet nodig heb. Ik vind mijn rust en geluk in kleine momentjes en maak mezelf wijs dat geen product of wat dan ook daar invloed op kan hebben. Toch zou ik het heerlijk vinden om mee te maken hoe dat is, echt jezelf verwennen. Misschien besef ik dan dat het helemaal niet slecht is om net zoveel van je jezelf te houden en zorgen als je graag doet voor anderen. En dat soms afwijken van basisbehoeften geen schande is. Afijn, ik wens iedereen hier succes, zorg goed voor jezelf!
Rosalie - Zaterdag 21 november 2015 08:32
Wat een leuke box! Het lijkt me heel leuk om er een te krijgen.
Het is heel druk op school, en zo'n mooi cadeau maakt toch je dag weer goed!
Lekker met een pakketje bezig zijn leidt een beetje af van alle hectiek in mijn leven momenteel.
Xxx Rosalie

kelly - Zaterdag 21 november 2015 09:24
Lijkt me super om te winnen! Gezond en groen leven spreekt me heel erg aan. Lijkt mee een ideaal geschenkje voor mezelf voor de eindejaarsdagen!!
Jet - Zaterdag 21 november 2015 09:58
Een geweldige box met allemaal bruikbare dingen. Ik doe graag een poging om te winnen.
Carlien - Zaterdag 21 november 2015 09:58
Wauw super leuk idee! Top voor de aankomende winter ook. En erg handig en leuk om mijn nieuwe huisje/voorraad kast aan te vullen.
Anoniem - Zaterdag 21 november 2015 16:12
Wat leuk!! ik zou het graag winnen en heb een mail gestuurd
Joyce - Zaterdag 21 november 2015 16:54
Wat een variatie, onwijs leuk en welkom!
Marie-Jeanne Couscheir - Zaterdag 21 november 2015 22:03
Ik zou het geweldig vinden om deze te winnen omdat ik hem graag wil uitproberen. Ik ben aan het revalideren en bewust bezig met een gezonde levensstijl maar er is zoveel keuze. Dit is een mooie manier om kennis te maken met een breed aanbod aan kwaliteitsproducten, ideaal. Benieuwd of het iets voor mij is.
Lies - Maandag 23 november 2015 10:38
Leuk zeg!!! Echt wel fijn en gezond zo`n pakket over de post! Wij gaan komend jaar beginnen met een 40 dagen zonder suiker/alcohol en junkfood challenge als begin van een super gezond jaar. Zo`n pakket zou daarbij natuurlijk ook een mooie start zijn!
Anita H. - Maandag 23 november 2015 17:31
Goede gezondheid staat voor mij bovenaan de prioriteitenlijst. Deze te winnen box kan mij helpen om gezonder te worden en er beter uit te zien bovendien (enige ijdelheid is mij niet vreemd).
Jeanine - Maandag 23 november 2015 21:06
Wat een leuke video en leuke box! Lijkt me een goede 'stok achter de deur' voor het blijven aanhouden van een nirmaal en gezond eetpatroon!
Wilma D - Vrijdag 27 november 2015 09:33
Mooie box en jezelf op de manier verwennen is mooi want het is een aanvulling op een gezond leven. Nog bewuster worden van wat je eet en doet.
Julia - Woensdag 16 december 2015 13:32
Heeeeel erg bedankt!!!! Wat een grote verassing, ik ben zó blij!!!